Noterler kaçta açılıp kaçta kapanıyor?

İçindekiler:

  1. Noterler kaçta açılıp kaçta kapanıyor?
  2. Noter cumartesi günü açık olur mu?
  3. Nöbetçi noter ne zaman başlıyor?
  4. Internetten noter işlemi nasıl yapılır?
  5. Noterden nasıl randevu alırım?
  6. Hafta sonları noter açık mı?

Noterler kaçta açılıp kaçta kapanıyor?

Noterler 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Noter cumartesi günü açık olur mu?

2021 NOTER ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar günleri devlet kurumu olmasından dolayı hizmet vermemektedir. Ancak Nöbetçi noter uygulamasıyla saat 10:00-16:00 arasında açık olan noterlere ulaşabilirsiniz.

Nöbetçi noter ne zaman başlıyor?

Bugün saat 10.00 itibarıyla tekrar başlayan uygulama kapsamında bu hafta sonu 119 noter hizmet verecek. Nöbetçi noterler 10.00-16.00 saatleri arasında salgın ile ilgili gerekli önlemleri alarak hizmet verecek.

Internetten noter işlemi nasıl yapılır?

Yapılmak istenen diğer işlemler için de online olarak randevu almak ve bu şekilde Notere gidildiğinde sıra beklemek zorunda kalmamak mümkün olacak. Bu işlemler için Türkiye Noterler Birliği'nin http://portal. tnb.org.tr adresine girmek ve E-Hizmetler menüsü aracılığıyla yapmak istediğiniz işlemi seçmek yeterli olacak.

Noterden nasıl randevu alırım?

Noterlik randevu işlemlerinizi Türkiye Noterler Birliği internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru işlemini tamamladığınızda sistem otomatik olarak başvuru numarası oluşturur ve randevu bilgilerinizi başvuru sırasında girdiğiniz e-posta adresine gönderir.

Hafta sonları noter açık mı?

Türkiye genelinde 119 noter, bu hafta sonu hizmet verecek. Nöbetçi noterlik uygulaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında noterlik hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı yürütülmesi amacıyla tarihinde başlatıldı.