Statik fırın ne demek?

İçindekiler:

  1. Statik fırın ne demek?
  2. Fırın ne için kullanılır?
  3. Static fonksiyon nedir?
  4. Fanlı fırın ne işe yarar?
  5. Static method Python nedir?
  6. Static void ne demek?
  7. Turbo Fırın nasıl olur?

Statik fırın ne demek?

Statik Pişirme, üstte ve altta yer alan ısıtıcılar ile kek, kurabiye ve pasta gibi hamur işleri için uygun olan geleneksel pişirme özelliği sunar. Fan Destekli Pişirme (Statik+Fan) ile üstte ve altta yer alan ısıtıcıların ürettiği ısı fan yardımıyla fırının içine eşit bir şekilde dağılır.

Fırın ne için kullanılır?

Fırın, ısıdan yararlanmak için kullanılan bir araç. Fırın sözcüğü Anadolu'da bazı şivelerde hurun olarak kullanılmaktadır. Genelde yemek pişirmek için kullanılır.

Static fonksiyon nedir?

İçinde buluduğu sınıftan nesne oluşturulmadan veya hiç bir nesneye referans olmadan kullanılabilen üyeler static olarak nitelendirilir. Metotlar ve alanlar staticolarak tanımlanabilir. ... Başka bir deyişle de bir nesne metodun üreteceği sonucu etkilemeyecek ise o metot static olarak tanımlanır.

Fanlı fırın ne işe yarar?

Fanlı ısıtıcıyla ısıtılan sıcak hava, fırının her yerine eşit oranda ve hızlı bir şekilde dağılır. Böylece az enerjiyle kısa zamanda pişirme sağlarsınız. Turbo pişirme yapacaksanız fırını önden ısıtmanıza gerek olmayacak. Fan, ısının eşit dağılımını sağladığından birden fazla tepsiyle pişirme yapabilirsiniz.

Static method Python nedir?

Statik metotlar, kendisini çağıran sınıf veya örnek hakkında herhangi bir bilgiye sahip değildir. Bunlar, işlevini kaybetmeden, sınıf dışında da aynı şekilde tanımlanabilir. Sınıf metotları ise, otomatik olarak, kendisini çağıran sınıfa veya örneğin sınıfına bir referans alır.

Static void ne demek?

void: Bu ifade değer döndermeden yapılacak fonksiyonel işlemlerin gerçekleştirilmesi için kullanılır. Diğer tarafa sonucu göndermez sonuc ya o class içerisinde kalır ya da ekrana yazdırılabilir. static: Bu ifade ile yazılan bir fonksiyona erişmek için herhangi bir nesnenin türetilmesine gerek yoktur.

Turbo Fırın nasıl olur?

TURBO PİŞİRME Fanlı ısıtıcıyla ısıtılan sıcak hava, fırının her yerine eşit oranda ve hızlı bir şekilde dağılır. Böylece az enerjiyle kısa zamanda pişirme sağlarsınız. Turbo pişirme yapacaksanız fırını önden ısıtmanıza gerek olmayacak.