Zeytinyağı incir kürü nasıl hazırlanır?

İçindekiler:

  1. Zeytinyağı incir kürü nasıl hazırlanır?
  2. İncir kürü nasil yapılır?
  3. İncir ve zeytinyağı karışımı neye iyi gelir?
  4. Incir kürü nasıl yapılır ne zaman içilir?
  5. Incir zeytinyağında ne kadar bekletilmeli?
  6. 7 zeytin 1 incir kürü nasıl yapılır?

Zeytinyağı incir kürü nasıl hazırlanır?

Zeytinyağı ile incir kürü çok kolay bir şekilde hazırlanabilmektedir. 2 adet incir dilimlenir ve üç yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırılır. Bu karışım yaklaşık bir gün boyunca bekletilir. Ertesi gün sabah aç karnına incirler yenir. Yağın içerisine ise tekrardan aynı şekilde incir dilimlenip konur.

İncir kürü nasil yapılır?

Kaynayan klorsuz suyun içerisine on beş tane kuru incir ilave edilir. Bu su yirmi dakika boyunca ağzı kapalı olarak kaynatılır. Kaynamanın ardından yirmi dakika tamamlandıktan sonra su süzülür. Hemen ardından ise incir kürü düzenli olarak içilmektedir.

İncir ve zeytinyağı karışımı neye iyi gelir?

B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor. Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor. Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor.

Incir kürü nasıl yapılır ne zaman içilir?

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.

Incir zeytinyağında ne kadar bekletilmeli?

Kürün hazırlanışı oldukça kolaydır. Küçük bir kavanoza 3 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. 2 adet kuru inciri dilimleyip zeytinyağına ekleyin. Karışımı, 1 gün boyunca bekletin ve sabah aç karna, incirleri yiyin. Yediğiniz incirlerin yerine yenisini koyun ve bir ay boyunca her gün bu formülü tekrarlayın.

7 zeytin 1 incir kürü nasıl yapılır?

Yalnızca iki malzemeli olan bu diyette ilk önce 7 tane zeytin daha sonra incir tüketmelisiniz. Burada dikkat edilmesi gereken temel nokta peş peşe yemek olduğu için aralarında zaman geçirmemeniz gerekiyor. Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır.