Tiroidi bitiren ceviz kürü nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Tiroidi bitiren ceviz kürü nasıl yapılır?
  2. Cevizin tiroide faydası var mı?
  3. Ceviz suyu guatra iyi gelir mı?
  4. Ceviz suyu neye iyi gelir?

Tiroidi bitiren ceviz kürü nasıl yapılır?

Tiroid rahatsızlıkları kişinin hayatını olumsuz etkiler. Tiroid için Ahmet Maranki'nin önerdiği ceviz kürü şöyle yapılıyor.Bir kaç adet cevizi bir su bardağında bir kaç gün bekletin ve cevizi yedikten sonra suyunu için. Bu uygulamayı her gün yaparsanız bir kaç hafta içinde kendinizdeki değişikliği fark edeceksiniz.

Cevizin tiroide faydası var mı?

Tiroit hastalığı olan kişiler de bol bol ceviz suyu tüketmelidir çünkü tiroide iyi gelir. Sinir sistemini düzenler. Böylece anti-stres özelliği yaratır denilebilir. Sinir sisteminizi işlemesi gerektiği yönde düzene sokarak sizi rahatlatır.

Ceviz suyu guatra iyi gelir mı?

Taze ceviz de guatr tedavisinde çok yararlı imiş. Meşe kabuğunu saf sirke ile kaynatıp, daha sonra bunu temiz bir beze yatırın. Guatr olan bölgenin üzerine sarın. Bunu 7 gün uygulamanız gerektiği belirtiliyor.

Ceviz suyu neye iyi gelir?

Aç karna içilen 1 bardak ceviz suyunun kolesterol seviyesini düzenler. İçerdiği faydalı vitaminler sayesinde kolesterol seviyesini dengeleyerek kalp sağlığına da bir kere daha yarar ve kalp krizi riskini azaltır. Stresi azaltır: Sinir sistemine iyi gelir. Ceviz suyu bu yönüyle anti-stres özelliği taşır.