Zeynep Yılmaz mimar mı?

İçindekiler:

  1. Zeynep Yılmaz mimar mı?
  2. Zeynep Yılmaz ne mezunu?
  3. Zeynep Ilıcalı hangi okuldan mezun?
  4. Zeynep Yılmaz Evlendi mi?
  5. Zeynep Yılmaz Acun Ilıcalı neden boşandı?
  6. Acun eşlerine ne kadar nafaka?
  7. Zeynep Yılmaz ne zaman boşandı?

Zeynep Yılmaz mimar mı?

İlk olarak Cine5'te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalışmıştır. Daha sonra 'çocukluk hayalim' dediği mimarlık mesleğini yapmaya başlamış ve kendi mimarlık şirketini kurmuştur. Halen de aynı işle meşguldür.

Zeynep Yılmaz ne mezunu?

Zeynep Yılmaz, 1976 yılında dünyaya gelmiştir. KARİYERİ: Yılmaz, 19 yıllarında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirmiştir. İlk olarak Cine5'te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalışmıştır.

Zeynep Ilıcalı hangi okuldan mezun?

Marmara Üniversitesi Zeynep Ilıcalı/Üniversite

Zeynep Yılmaz Evlendi mi?

Rıza Kayaalpe. 2019 Zeynep Yılmaz/Eşi

Zeynep Yılmaz Acun Ilıcalı neden boşandı?

Televizyoncu Acun Ilıcalı, 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiş, 2016 yılında da boşanmıştı. İkilinin boşanma nedeni ise, Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile birlikte olmasıydı. 2017 yılında Subaşı ile evlenen Ilıcalı'nın bu evliliği uzun sürmedi ve ikili, bir yıl sonra boşanma kararı aldı.

Acun eşlerine ne kadar nafaka?

150 BİN LİRA NAFAKA Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere toplam 150 bin lira iştirak nafakası ödeyecek.

Zeynep Yılmaz ne zaman boşandı?

Zeynep Yılmaz, televizyoncu Acun Ilıcalı ile 2003 yılında evlenmiş, 2016 yılında boşanmıştı. Ilıcalı ile Yılmaz'ın boşanma sebebi ise medya patronunun Subaşı ile birlikte olmasıydı.