AÖF final ne zaman?

İçindekiler:

  1. AÖF final ne zaman?
  2. AÖF final sınavları nasıl olacak?
  3. Açıköğretim final sınavı kaç soru?
  4. AÖF tek ders sınavı var mı?

AÖF final ne zaman?

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN? Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

AÖF final sınavları nasıl olacak?

Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde devam eden öğrencilerin gireceği AÖF bahar dönemi final sınavı online olarak gerçekleştirilecek. ... Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Dönem Sonu Sınav Giriş Bilgisi aosogrenci.anadolu.edu.tr sayfası üzerinden yayımlanacak.

Açıköğretim final sınavı kaç soru?

Bu, final sınavında vize de sorumlu olduğunuz ünitelerden çıkacak soru sayısınında oranını da vermektedir. Yani 20 soruluk bir sınavda vize konularından 5-7 arası soru çıkmaktadır. Finallerde soruların çoğunluğu son 4 üniteden çıkmaktadır.

AÖF tek ders sınavı var mı?

Konun anlaşılması adına bir örnek verilmesi gerekirse; derste, fakültede geçer not 70 ise böyle bir durumda bu dersten alınması gerekli olan en düşük puanın 70 olması gerekmektedir. Açık Öğretim Fakültesinde (AÖF) tek ders sınavı bulunmamaktadır.