Yutup sosyal medya mi?

İçindekiler:

  1. Yutup sosyal medya mi?
  2. Türk Telekom Sosyal paket nedir?
  3. Turkcell Sosyal Medya hediyesi nedir?
  4. Türkcell hediye havuzu nedir?
  5. Turkcell x2 kat hediye et ne demek?
  6. Hediye internet nasil gonderilir?
  7. Dijital operatöre nasıl giriş yapılır?
  8. Hızlı giriş dijital operatör nedir?
  9. Tek kullanımlık hızlı giriş şifresi nedir?
  10. Goller Cepte hızlı giriş nedir?
  11. Turkcell hızlı giriş nasıl iptal edilir?
  12. Turkcell hotspot hızlı giriş nasıl yapılır?
  13. Turkcell internet paylaşımı ücreti kalktı mı?
  14. Turkcell hızlı giriş ne ise yarar?
  15. Mobil erişim noktası açmak ücretli mi?
  16. Fastlogin nedir?
  17. Mobil Connect ne demek?
  18. Turkcell şifresi ne ise yarar?
  19. Turkcell internet paylaşımı ücreti ne kadar?
  20. Hücresel veri paylaşımı ücretli mi?

Yutup sosyal medya mi?

Google'a ait olmasına rağmen, YouTube, dünyada var olan her konudaki videoları izlemek ve kendi videolarınızı yüklemek için çevrimiçi ayrı bir sosyal ağ olarak hâlâ tanınabilir. Müzik videolarından ve filmlerden, kişisel videolara ve bağımsız filmlere kadar YouTube hepsine sahip.

Türk Telekom Sosyal paket nedir?

Selfy'nin Yeni Sosyal Tarifesinde ilk 12 ay boyunca 94,39 TL'ye 20 GB internet, 750 dakika ve 500 SMS, Sınırsız Sosyal Medya ve Sil Süpür'den 20GB hediye internet seni bekliyor! SELFY YENI SOSYAL yazıp 5555'e gönderin.

Turkcell Sosyal Medya hediyesi nedir?

​İşte Destek İşte Turkcell! Haftalık 5GB Sosyal Medya Paketi Hediyesi! ... Sosyal medya paket Instagram, Youtube, Facebook ve Twitter yönlerine geçerli olacaktır. Kampanyaya katılan müşteriler ay içinde ilgili kriterleri sağlamak koşuluyla 1 kez yararlanabileceklerdir.

Türkcell hediye havuzu nedir?

Hediye Havuzu, Turkcell müşterilerinin Dijital Operatör uygulaması üzerinden ulaşabildiği, Turkcell'den kazanabilecekleri ve geçmişte kazandıkları tüm hediye GB, dakika ve diğer hediye fırsatlarını bir arada görebilecekleri yeni bir ekrandır.

Turkcell x2 kat hediye et ne demek?

Turkcell Salla Kazan uygulamasından kazandığınız hediye paketini arkadaşınıza gönderebilirsiniz. ... Kazandığınız hediyeyi paylaştığınızda arkadaşınıza x2 katı olarak gönderilir.

Hediye internet nasil gonderilir?

SMS ile; Hediye İnternet göndermek için, HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.

Dijital operatöre nasıl giriş yapılır?

Dijital Operatör Uygulaması'nı App Store ve Google Play'den indirdikten sonra uygulamaya kolayca giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız Hızlı Giriş seçeneği ile telefonunuza gelecek bildirimi onaylayarak giriş yapabilirsiniz.

Hızlı giriş dijital operatör nedir?

Hızlı Giriş, cep telefonu numarası aracılığıyla sağlanan müşteri kimlik doğrulama servisidir. Bu servis telefon özelliğine bakılmaksızın tüm Android, iOS, Windows Mobile ve diğer işletim sistemi olmayan telefonlarda bile çalışıyor.

Tek kullanımlık hızlı giriş şifresi nedir?

Tek Kullanımlık Şifre Nedir? Turkcell Tek Kullanımlık Şifre (OTP) firmaların müşterilerine ya da çalışanlarına anında iletilmesi gereken şifre, alarm, onay gibi bilgileri en hızlı ve güvenli bir şekilde alıcıya ileten aynı zamanda kimlik doğrulama için kullanılan bir servistir.

Goller Cepte hızlı giriş nedir?

Hızlı Giriş, cep telefonu numarası ya da eposta aracılığıyla sağlanabilen müşteri doğrulama servisidir ve kullanımı çok kolaydır.

Turkcell hızlı giriş nasıl iptal edilir?

Kullanıcılar Hızlı Giriş hizmetini sonlandırma taleplerini hizligiris@turkcell.com.tr mail adresine iletebilirler. Taleplerini iletmeleri durumunda mobil telefon numaraları Hızlı Giriş kullanımına kapatılacaktır.

Turkcell hotspot hızlı giriş nasıl yapılır?

Turkcell Hızlı Giriş özelliğinden faydalanmanız için, öncelikle cihazınızın ayarlarından 'kişisel erişim noktası'nı açmanız gerekmekte. Ardından paylaştığınız mobil ağınıza, başka bir cihazla bağlanmanız gerekiyor. Başka bir cihaz, erişim noktanıza bağlandıktan kısa süre sonra hattınıza Turkcell'den bir sms gelecek.

Turkcell internet paylaşımı ücreti kalktı mı?

Turkcell'in aldığı kararla cepte internet paylaşımı yani hotspot özelliği bugünden itibaren ücretli oldu. ... Turkcell'in Hızlı Giriş adını verdiği özelliği kullandığınızda cepte mobil paylaşım için ücret ödemiyorsunuz. Ancak bu işlemi yapmadan internet paylaşımı yaparsanız 9 TL ödemeniz gerekiyor.

Turkcell hızlı giriş ne ise yarar?

Hızlı Giriş, hem cep telefonu numarası hem de eposta aracılığıyla sağlanabilen müşteri doğrulama servisidir ve kullanımı çok kolaydır. ... Kullanıcılar Hızlı Giriş'i yalnızca akıllı telefonlarda değil, SMS altyapısı destekleyen tüm telefonlarda kullanabilirler.

Mobil erişim noktası açmak ücretli mi?

Mobil internet paylaşımı artık ücretli olacak. Hotspot VPN olarak bilinen mobil üzerinden internet paylaşımı bu zamana kadar ücretsizdi. Akıllı telefonlarındaki mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşanlara ek ücret gelecek. 15 Ocak 2019'dan itibaren mobil hotspot kullananlara aylık ek ücret yansıtılacak.

Fastlogin nedir?

Hızlı Giriş API, entegre olunan servislere cep telefonu numarası aracılığı ile müşteri doğrulama alt yapısını sağlayan bir servistir. Servislerin Hızlı Giriş API'ye entegre olabilmesi için ilk önce Hızlı Giriş API tabı altında bulunan Servis Sağlayıcı Formu'nu doldurmaları gerekmektedir.

Mobil Connect ne demek?

gsma tarafından mobil telefon operatörleri ile birlikte tasarladigi, openid connect temeli üzerine kurulmuş bir dijital kimlik standartı.

Turkcell şifresi ne ise yarar?

Turkcell Şifre abonelik gerektirmediği için iptal edilen bir servis değildir. Turkcell Şifre, Turkcell kullanacılarının yararlanabileceği bir şifredir. Turkcell Şifre ile turkcell.com.tr, Hesabım, Fizy, Lifebox, TV+, Upcall, Çalarken Dinlet, Platinum ve GNÇ uygulamalarına giriş yapabilirler.

Turkcell internet paylaşımı ücreti ne kadar?

15 Ocak 2019 itibariyle, Bireysel ve Kurumsal faturalı ses hattı abonelerimiz aylık sadece 9 TL'ye ek hiçbir işlem yapmadan paketlerindeki/tarifelerindeki interneti yurt içindeki diğer cihazlarıyla veya sevdiklerinin cihazlarıyla paylaşabilirler.

Hücresel veri paylaşımı ücretli mi?

Mobil internet paylaşımı artık ücretli olacak. ... Akıllı telefonlarındaki mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşanlara ek ücret gelecek. 15 Ocak 2019'dan itibaren mobil hotspot kullananlara aylık ek ücret yansıtılacak.