Heran nasıl yazılır TDK?

İçindekiler:

  1. Heran nasıl yazılır TDK?
  2. Her anında nasıl yazılır?
  3. Her ne ise TDK?
  4. Gokdelen nasıl yazılır TDK?
  5. Gök delen nasıl yazılır?
  6. Açık gözlü ayrı mı yazılır birleşik mi?
  7. Yaş otuz beş nasıl yazılır?

Heran nasıl yazılır TDK?

Her an mı?” yoksa “Heran mı?” Nasıl Yazılır? işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Heran şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Her an şeklinde olmalıdır.

Her anında nasıl yazılır?

Bu kelimenin doğru kullanımı her an şeklinde olmalıdır. Yani ayrı yazılmalıdır.

Her ne ise TDK?

Ne olursa olsun, ne kadar ise, tutarı ne ise. konuyu kapatalım, olan olmuş, uzatmayalım anlamında kullanılır. Bu kelime genellikle herneyse şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı her neyse şeklinde olmalıdır.

Gokdelen nasıl yazılır TDK?

Gökdelen mi?” yoksa “Gök delen mi?” Nasıl Yazılır? işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Gök delen şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Gökdelen şeklinde olmalıdır.

Gök delen nasıl yazılır?

gök delen kelimesinin doğru kullanımı gökdelen şeklindedir.

Açık gözlü ayrı mı yazılır birleşik mi?

Hangi Sözcük Nasıl Yazılır? Bitişik mi yazılır ayrı mı? ... Bu kelime genellikle Açık göz şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Açıkgöz şeklinde olmalıdır.

Yaş otuz beş nasıl yazılır?

34 ve 36 sayıları arasında bulunan sayıdır. Sayılar harflerle de yazılabilir: bin yıldan beri, on dört gün, haftanın beşinci günü, üç ayda bir, yüz soru, iki hafta sonra, üçüncü sınıf vb. Bu kelime genellikle otuzbeş şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı otuz beş şeklinde olmalıdır.