Bu bayram otobanlar ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Bu bayram otobanlar ücretsiz mi?
  2. Ankara Niğde Otoyolu ücreti bayramda ücretsiz mi?
  3. Yap işlet devret otoyolları hangileri?
  4. Ankara Niğde Otoyolu ücretsiz mi?
  5. Ankara-Niğde Otoyolu ücretsiz mi?
  6. Kurban Bayramında Ankara-Niğde Otoyolu ücretsiz mi?
  7. Çeşme otobanı ücretsiz mi?
  8. Ankara izmir Otoyolu projesi ne zaman başlayacak?
  9. Ankara-Niğde Otoyolu kaç TL?
  10. Izmir istanbul otoyolu kaç TL?
  11. Izmir istanbul otoyolu kaç para?

Bu bayram otobanlar ücretsiz mi?

Yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı tatilinde Karayolları'na bağlı olan köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. ... Karayolları Genel Müdürlüğü işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacak.

Ankara Niğde Otoyolu ücreti bayramda ücretsiz mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından, Ankara-Niğde Otoyolu geçiş ücretlerinde yüzde 20 ila 40 indirim uygulanacağı müjdesini vermişti. Öte yandan KGM'nin işletmesindeki otoyol ve köprülerde bayram dolayısıyla ücretsiz geçiş uygulanacak.

Yap işlet devret otoyolları hangileri?

YAP-İŞLET-DEVRET Modeli ile yapılarak işletmeye açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu, Osman Gazi Köprüsü, Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu ve Ankara Niğde Otoyolundan geçişler ücretlidir.

Ankara Niğde Otoyolu ücretsiz mi?

Ankara-Niğde Otoyolu'nda uygulanacak indirimli geçiş ücretleri belli oldu. Yüzde 20 ila 40 indirim uygulanacak otoyolda, geçiş ücreti, araç sınıfı ve mesafeye göre en düşük 78,5 lira, en yüksek 243 lira olacak.

Ankara-Niğde Otoyolu ücretsiz mi?

Ankara-Niğde Otoyolu'nda uygulanacak indirimli geçiş ücretleri belli oldu. Yüzde 20 ila 40 indirim uygulanacak otoyolda, geçiş ücreti, araç sınıfı ve mesafeye göre en düşük 78,5 lira, en yüksek 243 lira olacak.

Kurban Bayramında Ankara-Niğde Otoyolu ücretsiz mi?

Kurban Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprülerden geçişler ücretsiz olacak.

Çeşme otobanı ücretsiz mi?

Çeşme, Urla ve Karaburun yönüne gidenlerse Güzelbahçe çıkışına koyulan gişelerde ücretlendirilecek. ... Otoyolu kullananlar, Seferihisar ve Güzelbahçe ayrımına kadar olan 14 kilometrelik bölümden ücretsiz geçmeye başladı.

Ankara izmir Otoyolu projesi ne zaman başlayacak?

Ankara-İzmir Otoyolu, Türkiye'nin başkenti ve ikinci büyük kenti Ankara ile üçüncü büyük kenti İzmir'i birbirine bağlayacak olan ve 2023 yılında tamamlanması hedeflenen bir otoyol projesidir.

Ankara-Niğde Otoyolu kaç TL?

Ankara-Niğde Otoyolu'nda geçiş ücreti, araç sınıfı ve mesafeye göre en düşük 78,5 lira, en yüksek 243 lira olacak.

Izmir istanbul otoyolu kaç TL?

1. sınıf araçlar 367 TL ödeyecek. 2. sınıf araçlar 568,50 TL ödeyecek. 3. sınıf araçlar 696,50 TL ödeyecek.

Izmir istanbul otoyolu kaç para?

İstanbul-İzmir otoyolunun ücreti 367 liraya çıktı. Oysa İzmir'e uçak biletinin fiyatı 171 lira. Üstelik Almanya Münih'e 362 TL'ye uçak bileti almak mümkün. 2020'de 292 lira olan İstanbul-İzmir otoyolu geçiş ücreti 367 liraya yükseldi.