Oğlak kadının özellikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Oğlak kadının özellikleri nelerdir?
  2. Oğlak hangi burcu?
  3. Oğlaklar nasıl insanlardır?
  4. Oğlak burcuyla hangi burçlar anlaşamaz?

Oğlak kadının özellikleri nelerdir?

Oğlak burcu kadınları; eli açık ve cömert insanlardır. Arkadaşları ile çok iyi anlaşabilen bir burçtur. Para konusunda elini tutan oğlak burcu kadınları; geleneklere bağlıdır. Bunun dışında duygusal anlamda zorluk çekerler.

Oğlak hangi burcu?

Oğlak burcu 22 Aralık ve 20 Ocak tarihleri arasında doğan kişiler için geçerli bir burç olmaktadır. Astrolojik bakış açısına göre bu tarihlerde doğan kişilerin güneş burcu Oğlak burcu sayılmaktadır. Oğlak burcu tarihleri 22 Aralık ve 20 Ocak tarihleri arasındaki günleri kapsamaktadır.

Oğlaklar nasıl insanlardır?

Oğlaklar ciddilikleri, tutuculukları ve güçlü iradeleri ile tanımlanırlar. Çalışkanlıkları ile kolaylıkla başkalarının saygısını kazanırlar. Gerçek bir Oğlak'ın iki temel özelliği vardır. ... Oğlaklar arkadaşları ile ilgili çok iyi sırdaş olurlar, para konusunda dikkatli olmalarına rağmen, eli açık insanlardır.

Oğlak burcuyla hangi burçlar anlaşamaz?

Oğlak burcu kadınının anlaşamadığı burçlar arasında ise, ikizler burcu yer alır. Oğlak burcu kadınları, sorumluluk sahibi, disiplinli ve çalışkan yapıları ile tanınırlar. Bu nedenle de ikizler, yay ve aslan burçları ile iyi geçinemezler.