Fethiye hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. Fethiye hangi şehirde?
  2. Fethiye ilçesi hangi ile bağlı?
  3. Fethiye Ölüdeniz arası ne kadar?
  4. Fethiye Ölüdeniz hangi ilde?
  5. Fethiye hangi ilin kazası?
  6. Fethiye hangi havaalanına yakın?
  7. Fethiye hangi ile yakin?
  8. Fethiye Ölüdeniz Ege mi akdeniz mi?
  9. Fethiye Ölüdeniz e nasil gidilir?
  10. Antalya Fethiye arasi ne kadar?
  11. Istanbul'dan Fethiye'ye uçakla nasıl gidilir?
  12. Dalaman havalimanından Fethiye'ye nasıl gidilir?
  13. Fethiye Saklıkent Fethiye merkez arası kaç km?

Fethiye hangi şehirde?

Fethiye, Akdeniz Bölgesi'nin batısında, Muğla iline bağlı bir ilçedir. Yüzölçümü 3.059 km²'dir. Muğla ili de dahil en geniş yüzölçümüne sahiptir. Doğu ve güneydoğusu Antalya ili, güneyi, güneybatısı ve batısı Akdeniz, kuzeybatısı Dalaman ilçesi, kuzeyi Denizli ve Burdur illeriyle çevrilidir.

Fethiye ilçesi hangi ile bağlı?

Fethiye Muğla'ya bağlı bir ilçedir ve şehrin doğu kıyılarında bulunur. Genelde birçok insan tarafından Ege Bölgesi'nde yer aldığı bilinse dahi, resmi kayıtlarda Akdeniz bölgesinde bulunmaktadır.

Fethiye Ölüdeniz arası ne kadar?

Fethiye Ölüdeniz arası ortalama 14 (km) mesafede ve araçla yaklaşık yarım saat(30 dakika) kadar sürmektedir. Muğla Ölüdeniz arası ortalama 131 (km) mesafede ve araçla yaklaşık 2 saat 15 dakika kadar sürmektedir.

Fethiye Ölüdeniz hangi ilde?

Ölüdeniz, Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Ölüdeniz kumsalı yüzde seksen iki oyla 2006 yılında Dünya'nın en güzel kumsalı seçilmiştir....Ölüdeniz, Fethiye.
Ölüdeniz
İlMuğla
İlçeFethiye
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
Yüzölçümü
11 satır daha

Fethiye hangi ilin kazası?

Muğla ili, 2019 yılı itibarıyla idari olarak 13 ilçe ve belediye ve 569 mahalleye ayrılmıştır. İlin toplam nüfusu 2020 yılı itibarı ile 1.000.773 kişidir. 13 ilçe arasında toplam nüfus baz alındığında en büyük üç ilçe sırasıyla Bodrum, Fethiye ve Milas'dır.

Fethiye hangi havaalanına yakın?

Fethiye'de havayolu ile ulaşım Dalaman Havalimanı'ndan yapılmaktadır. Dalaman'ın Fethiye merkeze uzaklığı 70 km'dir. HAVAŞ'ın Dalaman Havalimanı'na servisleri Otogardan kalkmaktadır.

Fethiye hangi ile yakin?

Muğla'nın doğu kıyılarında yer alan Fethiye, Ege bölgesinde olarak bilinse de resmi olarak Akdeniz bölgesinin sınırları içerisinde bulunmaktadır. Muğla'nın yine doğusunda bulunan Seydikemer ilçesi ve kuzeybatısında bulunan Dalaman ilçesiyle komşudur.

Fethiye Ölüdeniz Ege mi akdeniz mi?

Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı olan Ölüdeniz, Ege Bölgesi'nde yer alır. Fethiye'ye 12 kilometre uzaklıkta bulunan Ölüdeniz'in doğusunda Seydikemer, kuzeybatısında Dalaman, güneyinde Akdeniz ile komşudur.

Fethiye Ölüdeniz e nasil gidilir?

Fethiye Otobüs Terminali'ne ulaştıktan sonra ise minibüslere binerek ortalama 40 dakikada Ölüdeniz'e ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha konforlu ve hızlı bir çözüm isterseniz Dalaman Havalimanı'ndan taksiye atlayabilir veya transfer araçlarından birini kullanarak da kolaylıkla Ölüdeniz'e varabilirsiniz.

Antalya Fethiye arasi ne kadar?

Araba ile Fethiye ile Antalya arası mesafe Fethiye ve Antalya arasındaki mesafe karayoluyla 194 kilometre. Fethiye ile Antalya arasındaki mesafe arabayla yaklaşık 4 saat ve 37 dakika sürmektedir.

Istanbul'dan Fethiye'ye uçakla nasıl gidilir?

Fethiye'ye en yakın havalimanı olan Dalaman Havalimanı, Fethiye merkezine 30 dakikalık mesafede yer alıyor. Türk Hava Yolları, Pegasus ve Onur Air ile haftanın her günü İstanbul Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 1 saat 15 dakikalık direkt uçuşlarla Dalaman Havalimanı'na gidebilirsiniz.

Dalaman havalimanından Fethiye'ye nasıl gidilir?

Dalaman Havalimanı'ndan kalkan HAVAŞ servislerini direkt Fethiye merkeze gitmek için kullanabilirsiniz. Havataş ile Dalaman Fethiye arası ulaşım 90 dakika sürer ve ücreti 17.5 Tl'dir.

Fethiye Saklıkent Fethiye merkez arası kaç km?

Muğla Fethiye Fethiye Saklıkent arası mesafe : 24 kilometre. Muğla Fethiye Fethiye Saklıkent arası süre : 23 dakika.