Facebook'da kaydedilen videolar nereye gidiyor?

İçindekiler:

  1. Facebook'da kaydedilen videolar nereye gidiyor?
  2. Facebook videolarını nasıl indiririm?
  3. Messengerden video nasıl indirilir?
  4. Facebook taslak olarak kaydedilenler nerede?
  5. Messengerden gelen ses nasıl indirilir?
  6. Messenger kaydedilenler nerede?

Facebook'da kaydedilen videolar nereye gidiyor?

Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Kaydedilenler'e dokunun. Üstte bir koleksiyona dokunun veya görüntülemek istediğiniz kaydedilmiş öğeye dokunun.

Facebook videolarını nasıl indiririm?

Facebook'ta indirmek istediğiniz video üzerine sağ tıklayınız ve URL göster diyerek video linkini kopyalayınız. Tarayıcınızda yeni sekme açarak oraya yapıştırınız. "www" yazan yeri silip yerine "mbasic" yazınız ve entera basınız. Videoyu oynatınız. Sağ tıklayınız ve video olarak kaydete tıklayarak indirebilirsiniz.

Messengerden video nasıl indirilir?

Videonun gönderildiği konuşmayı seç, ardından videoya git. Videoya uzun bas. Uzun bastığında biri ekranın altındaki bir araç çubuğu olan birkaç farklı seçenek görünecek. Kaydet butonuna dokun.

Facebook taslak olarak kaydedilenler nerede?

Bunu, kapak fotoğrafının yukarısında Sayfa, Gelen Kutusu, Bildirimler, Analizler, Reklam Merkezi ve Daha Fazlası'nın yanında sayfanın ortasında görürsün. Taslaklar'a tıkla. Bunu, sayfanın sol tarafındaki "Gönderiler" başlığının altındaki sütunda görürsün. Burada, kaydettiğin tüm gönderi taslaklarını bulursun.

Messengerden gelen ses nasıl indirilir?

https://m.facebook.com/messages/ adresine gidin. İndirmek istediğiniz ses dosyasını bulun. Ses dosyasının sağındaki açılır menüyü tıklayın. Download'ye basın.

Messenger kaydedilenler nerede?

Facebook'a giriş yaptıktan sonra ise mesajlar bölümüne gitmeniz gerekiyor. O bölümden de ayarlar seçeneğini takip etmelisiniz. Karşınıza çıkan bölümde "Arşivlenen Yazışmalar" seçeneğini göreceksiniz. Bu işlemler sonucu Messenger üzerinden arşivlemiş olduğunuz mesajlarınızı görebilirsiniz.