E-devlet şifresi herkese verilir mi?

İçindekiler:

  1. E-devlet şifresi herkese verilir mi?
  2. Ücretsiz e-devlet şifresi nasıl alınır?
  3. E-devlet giriş şifremi nasıl değiştirebilirim?
  4. Şifremi nasıl değiştiririm?
  5. E devlet uzerinden maske siparisi nasil verilir?
  6. Maske siparis nasil verilir?
  7. PTT maske basvurusu nasil yapilir?
  8. E devletten maske siparişi ne zaman gelir?
  9. Maske ne zaman teslim edilecek?
  10. Maske kaç günde gelir?
  11. PTT maskeleri ne zaman gelir?
  12. E devletten nasıl maske?
  13. Maske mesajı gelmedi ne yapmalıyım?
  14. Maske için kod nasıl alınır?

E-devlet şifresi herkese verilir mi?

E-Devlet şifresi 18 yaş altı kişiler tarafından da alınabilmektedir. 15 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, mavi kartlılar ve yabancılar üzerinde T.C.

Ücretsiz e-devlet şifresi nasıl alınır?

Elektronik imza, mobil imza, internet bankacılığı veya yeni TC kimlik kartı ile de e-Devlet Kapısı'na giriş yapabilir, giriş yaptıktan sonra kullanıcı menüsündeki “Şifremi Değiştir” sayfasından ücretsiz olarak şifre belirleyebilirsiniz. Sonraki girişlerinizde bu şifreyi kullanabilirsiniz.

E-devlet giriş şifremi nasıl değiştirebilirim?

ŞİFRE NASIL DEĞİŞTİRİLİR? Sisteme şifre ile ilk defa giriş yapan kullanıcı, güvenlik sebebiyle, otomatik olarak “Şifre Değiştirme” sayfasına yönlendirilir. Kayıt sonrasında sisteme giriş yapmış vatandaşlar dilerse “Şifre ve Güvenlik Ayarlarım” sayfasından şifre değişikliği işlemini gerçekleştirebilir.

Şifremi nasıl değiştiririm?

Şifrenizi değiştirme

  1. Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google Google Hesabı'nı açın.
  2. Üst taraftaki Güvenlik'e dokunun.
  3. "Google'da oturum açma" bölümünün altında Şifre'ye dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.
  4. Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir'e dokunun.

E devlet uzerinden maske siparisi nasil verilir?

Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır. https://maske.epttavm.com/ linki üzerinden maske için başvuru oluşturulabiliyor.

Maske siparis nasil verilir?

Ücretsiz maske siparişi e-Devlet üzerinden ve ePTTAVM sitesinden verilebiliyor. PTT Kargo aracılığı ile maskeler başvuru yapanlara ulaştırılıyor.

PTT maske basvurusu nasil yapilir?

Ücretsiz maske temini için, aile üyelerine ait bilgileri http://basvuru.turkiye.gov.tr adresindeki formda doldurmanız yeterli olacak. Vatandaşlarımızın her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Maskeleriniz, PTT Kargo ile ücretsiz olarak adresinize getirilecektir.

E devletten maske siparişi ne zaman gelir?

E devlet üzerinden gerçekleşen ücretsiz maske siparişiniz onaylandığı takdirde sipariş onay kodu görülmesi gerekmektedir. Sipariş kodunuz ile ePTTAVM sitesinden takibi yapabilirsiniz. Sürecin 3 ila 5 gün olacağı tahmin ediliyor.

Maske ne zaman teslim edilecek?

ÜCRETSİZ MASKE NE ZAMAN TESLİM EDİLİR? Her hafta 5 maske siparişi verilebiliyor. E devlet üzerinden gerçekleşen ücretsiz maske siparişiniz onaylandığı takdirde sipariş onay kodu görülmesi gerekmektedir. Sipariş kodunuz ile ePTTAVM sitesinden takibi yapabilirsiniz.

Maske kaç günde gelir?

E devlet üzerinden ücretsiz maske başvuruları onaylanan vatandaşlar sipariş onay kodu ile ePTTAVM sitesinden kargo takibini yapabilir. Ücretsiz maske teslimat sürecinin 3 ile 5 gün arasında tamamlanması bekleniyor.

PTT maskeleri ne zaman gelir?

PTT maske siparişi, başvuruların ardından 3 ila 5 gün arasında teslim edileceği tahmin ediliyor. PTT maske sipariş takibi için ise e devlet üzerinden yapılan maske siparişiniz onaylandığına dair bir sipariş onay kodu gelir. Sipariş kodu ile ePTTAVM sitesinden maske siparişi takibi yapabilir.

E devletten nasıl maske?

Eczanelerden ya da PTT aracılığıyla dağıtılan ücretsiz maske için e-Devlet veya ePTTAVM üzerinden başvuru yapılıyor. Cep telefonlarına gelen kod ile vatandaşlar eczanelere gidip maskelerini teslim alabilirler.PTT'den başvuru yapanlar içinse kargo görevlileri tarafından getirilecek.

Maske mesajı gelmedi ne yapmalıyım?

KOD GELMEYENLER İÇİN YENİ UYGULAMA Telefonu olmayan bu nedenle SMS kodu alamayan vatandaşlar eczanelerden ücretsiz maske almak için eczaneye başvurduklarında kimlik doğrulamasının ardından yeniden kod verilecek. Ardından maskelerini ücretsiz şekilde alabilecek.

Maske için kod nasıl alınır?

MASKE KODU NASIL ALINIR? E-devlet'te gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından ücretsiz maske başvuruları başladı. Kişiler TC kimlik numaraları, ad soyad, aile, iletişim bilgileri ve adres girerek maske başvurusunda bulunabilecek. Başvurunun ardından talepte bulunanlara kod veriliyor.