Sırlı Granit ne demek?

İçindekiler:

  1. Sırlı Granit ne demek?
  2. Karo fayans nedir?
  3. Karo seramik ne demek?
  4. Rektifiyeli porselen karo nedir?
  5. Sugar Effect seramik ne demek?
  6. Porselen Mermer nedir?
  7. Porselen tezgah nedir?
  8. Belenco Tezgah mi Çimstone mu?

Sırlı Granit ne demek?

Sır, seramik yada Porselen ürünlerin üzerini örtüp bir tabaka gibi kaplayan camsı maddedir. ... Örneğin Duvar Karoları sadece sırlı olarak üretilirken, Yer Karoları sırlı ve sırsız olabilir. Sır içerisine katılan farklı özellikli hammaddelerle, farklı yüzey görünümleri oluşturulur.

Karo fayans nedir?

Fayans , günümüzde seramik ya da porselen karo olarak adlandırılan; toprağın belirli karışımlar ile hazırlanıp, preslendikten sonra desen verilip pişirilerek hazırlanan yer ve duvar kaplamalarına verilen addır. ... Yer seramiklerine nazaran daha yüksek oranda su mem oranı sahiptir ve iç mekanlarda tercih edilir.

Karo seramik ne demek?

Karo Seramik, seramik malzemeden çeşitli ebatlarda levhalar halinde üretilen, zemin ve duvar kaplama malzemesidir. Karo, “uzunluğu ve genişliği kalınlığından açıkça fazla olan düz yüzeyli parça” şeklinde tanımlanır. ... Seramik; kil, kum ve diğer doğal malzemelerin karışımlarından doğmuştur.

Rektifiyeli porselen karo nedir?

Zemin ya da duvar seramiklerinin bütün kenarlarının taşlanarak düz ve dik hale getirilmesiyle üretilme şeklidir. Granit seramik karo üretiminde kullanılan killer, tipik porselen killeridir, sırlı karo üretiminde kullanılan hammaddelere oranla çok daha saftır ve tane boyutları daha incedir.

Sugar Effect seramik ne demek?

İtalyanca taşlanmış anlamına gelmektedir. Üzerindeki hafif sırdan dolayı mat görünüşe sahip colorbody porselen karoların taşlanarak yarı parlak bir görünüşe getirilmesidir. Lappato Şeker Efekt (Sugar Effect) nedir?

Porselen Mermer nedir?

Porselen Tezgah porselen kil ve cam bileşimiyle üretilen yaklaşık 162 x 324 ölçülerinde dev boyutlarla hem mutfak tezgahı, banyo tezgahı hem bankolar ve iç cephe, dış cephe kaplama olanağını tanıyan yepyeni bir malzeme teknolojisinin ürünüdür.

Porselen tezgah nedir?

En zorlayıcı mimari projelerde bile en etkili çözümler sunan, geniş renk ve yüzey yelpazesine sahip, ileri düzey teknoloji ürünü levhadır. Çizilmez, yanmaz, leke tutmaz ve en önemlisi doğal bir malzemedir. Sıfır sıvı emilimiyle suya dayanıklı ve su geçirmezdir.

Belenco Tezgah mi Çimstone mu?

Kuvars Çimstone ve Belenco nun sağlam olmasını sağlamasıyla değil,aynı zamanda leke tutmaz yapısı ve çok güzel cilalı yüzeyi olmasını sağlamaktadır. Belenco yapısının %97'sini kuvars dan oluşturduğu için Çimstone %85 oranından daha fazla kuvars bulundurduğu için Çimstone'dan daha kalitelidir.