WhatsApp konuşmaları tespit edilebilir mi?

İçindekiler:

  1. WhatsApp konuşmaları tespit edilebilir mi?
  2. Boşanmada telefon dökümleri neleri etkiler?
  3. WhatsApp mesajları mahkemede delil olur mu?
  4. Whatsapp geçmişi nasıl geri gelir?
  5. Telefon kayıtları boşanmada delil olur mu?
  6. Karara çıkmış dosya nasıl öğrenebilirim?

WhatsApp konuşmaları tespit edilebilir mi?

Günümüzde telefon üzerinden mesajlaşmaların bir çoğu artık sms yoluyla değil de chat programlarıyla özellikle de WhatsApp programıyla yapılıyor. Evet, whatsapp yazışmalarını ve telefonun bir çok özelliğini takip etmek, Flexispy sayesinde mümkün. ...

Boşanmada telefon dökümleri neleri etkiler?

Boşanma davasında mahkeme aracılığıyla cep telefonu hattı ile yapılan görüşmelerin, görüşme kayıtlarının, sesli veyahut metin halindeki dökümünün ilgili operatörden celbi talebinde bulunulması halinde, bu talep, aile mahkemeleri tarafından kabul görmeyecek ve reddedilecektir.

WhatsApp mesajları mahkemede delil olur mu?

WhatsApp Yazışmasının Mahkemece Delil Olarak Kabul Edilmesi Başka bir deyişle WhatsApp üzerinden yapılan bir yazışmada hesabın sahibi, o yazışmadaki ifadeleri delil olarak kullanabilir. Grup halinde yapılan konuşmalarda ise o grupta bulunan tüm kişiler yazışmadaki ifadeleri delil olarak kullanılabilir.

Whatsapp geçmişi nasıl geri gelir?

Mesajlarınızın saklandığı son yedeğinizi yüklemek için Whatsapp'ı kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekiyor. Yeniden kurulam sırasında Whatsapp mesaj yedinizi bulacak ve size yüklemek isteyip istemediğinizi soracak. “Geri Yükle” seçeneğine tıklayarak silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

Telefon kayıtları boşanmada delil olur mu?

Boşanma davalarında, kişilerin telefon konuşması detay bilgileri operatörlerden istenebilir. ... Yani telefon konuşmalarının kaydı, operatörlerde tutulamaz. Bununla birlikte telefon konuşmaları, mahkeme kararı ile TİB (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) aracılığı ile kayıt altına alınabilir.

Karara çıkmış dosya nasıl öğrenebilirim?

Dava dosyasına ait detaylar UYAP Vatandaş portalından detaylı şekilde öğrenilir. Dosya numarasından davanın açılış tarihine, dava türünden duruşma gününe ve saatine kadar öğrenilir. Eğer dosya durumu kararı çıkmış ise karar sonucu da öğrenilir. Avukatlar sonuçları UYAP Avukat portalından takip edebilirler.