pH damlası ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. pH damlası ne işe yarar?
  2. Suyun alkali olması ne demek?
  3. Alkamine pH damlası ne işe yarar?
  4. Elma sirkesi ile alkali su nasıl yapılır?

pH damlası ne işe yarar?

Normal bir bardak suya damlatılan Alkali Su Damlası, suyun pH değerini (suyun orijinal pH değerine bağlı olarak) 9-10'a getirir. Alkali Damla'nın herhangi bir besin değeri veya tıbbi olarak tedavi edici özelliği yoktur. Sadece fazla vücut asitlerini nötralize ederek kanı inceltir, dolaşımı daha sağlıklı hale getirir.

Suyun alkali olması ne demek?

Eğer bir suyun pH değeri 7'den fazla ise o alkali sudur. Eğer pH değeri 7'nin altında ise o zaman su asidiktir. PH değeri 7 ise bu defa suyun nötr olduğunu söylemek gerekir. Kısacası PH değerine bağlı olarak 7'nin üzerinde hidrojen bulunan suya alkali su denmektedir.

Alkamine pH damlası ne işe yarar?

Alkamine Sole Ph Damlası %100 Doğal % 100 Güvenilir Alkamine Ph Damlası İçtiğiniz Suyu Alkali Ve Mineralli Yapar. Normal İçme Sularının Ph Degeri 7-8 Civarındadır. Alkamine Damla, Suyun Ph Değerini Yükseltmek Amacıyla Geliştirilmiş Bir Alkali Su Konsantresidir.

Elma sirkesi ile alkali su nasıl yapılır?

Elma Sirkesi: İçme suyunuza birkaç damla elma sirkesi damlatarak suyun alkali değerini yükseltirsiniz. Elma sirkeli suyu gece yatmadan önce içmek vücudun akşam yemeğinde aldığı asidi tamponlamasında yardımcı olur. Böbrekleri ve idrar yollarını temizler. Bir bardak suya 1 tatlı kaşığı veya 1 yemek kaşığı koyabilirsiniz.