Pucca hapis cezası aldı mı?

İçindekiler:

  1. Pucca hapis cezası aldı mı?
  2. Pucca neden hapis yattı?
  3. Pucca hala hapiste mi?
  4. Pınar Karagöz hapiste mi?
  5. Puccaya ne oldu?
  6. Pinar karagoz kimdir?
  7. Pınar Karagöz neden gözaltına alındı?
  8. Pınar Karagöz kaç yaşında?
  9. Pucca ve Osman nasıl tanıştı?
  10. Pınar Karagöz kim?

Pucca hapis cezası aldı mı?

Her iki avukat da müvekkillerinin beraatine karar verilmesini istedi. Mahkeme kısa bir aradan sonra kararını açıkladı. Mahkeme, Pucca olarak tanınan Pınar Karagöz'ü "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçundan 7 yıl hapis cezası ile cezalandırdı.

Pucca neden hapis yattı?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, İstinaf Mahkemesine başvurarak, “Pucca” ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün “uyuşturucuya özendirme” suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası ve lira adli para cezasına çarptırılmasına itiraz etti.

Pucca hala hapiste mi?

Davayı karara bağlayan mahkeme hakimi, sanık Pınar Karagöz'ü, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme” suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. ... İstinaf Mahkemesi ve Yargıtay'ın cezayı onaması halinde Pucca adıyla tanınan Pınar Karagöz cezaevine girecek.

Pınar Karagöz hapiste mi?

Mahkeme, Pınar Karagöz'ü 5 yıl 10 ay hapis cezası ve lira adli para cezasına çarptırmıştı.

Puccaya ne oldu?

Aynı yıl içinde uyuşturucu kullanmaya özendirme nedeniyle tutuklandı, gerekçe olarak attığı bir tweet gösterildi. 2019 yılında görülen davada önce 7 yıl, daha sonra 5 yıl 10 ay hapis cezasına ve lira adli para cezasına çarptırıldı.

Pinar karagoz kimdir?

Pucca'nın asıl ismi Pınar Karagöz'dür. Pucca, 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka'da doğdu. ... Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Pucca, Elele dergisinde de yazıyor. 2007 yılından beri internet bloğunda günlük tutuyor. 2010 yılında Dizüstü Edebiyat tarafından günlükleri kitap haline çevrildi.

Pınar Karagöz neden gözaltına alındı?

Karagöz daha önce sosyal medya hesabından mizahi amaçla yaptığı yaptığı paylaşım nedeniyle Anadolu 52'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme' suçundan hakkında açılan davada 5 yıl 10 ay hapis cezası ve TL adli para cezasına çarptırılmıştı.

Pınar Karagöz kaç yaşında?

34 yaşında (3 Haziran 1987) PuCCa/Yaş

Pucca ve Osman nasıl tanıştı?

Kentli kızların duygularını en iyi kaleme alan, aşk-meşk meseleleriyle en çok dalga geçen Pucca, oyuncu sevgilisi Serhat Osman Karagöz'le üç ay önce tanıştı, âşık olup apar topar evlendi. Üstelik kerli ferli bir düğünle.

Pınar Karagöz kim?

Pucca'nın asıl ismi Pınar Karagöz'dür. Pucca, 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka'da doğdu. Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olan Pucca, üniversiteyi Ankara'da okudu. Önce radyo televizyon sinema, ardından da gazetecilik bölümü okuyarak iki üniversite bitirdi.