Terazi burcu kadını nasıl biridir?

İçindekiler:

  1. Terazi burcu kadını nasıl biridir?
  2. Terazi burcu kadını nasil sever?
  3. Terazi burcu kadını asik olunca ne yapar?
  4. Terazi burcu ne tür hediyelerden hoşlanır?
  5. Terazi burcu neden aldatılır?

Terazi burcu kadını nasıl biridir?

Terazi, Venüs tarafından yönetilen bir burçtur ve Terazi kadınları aşkta dengeyi istiyor. Sevilmekten zevk alır ve seçtiği kişiye tamamen kendini kaptırabilir. Terazi kadınları mesafeli, sakin ve düzenli görünse de rahatladıklarında çok eğlenceli ve romantik olabilirler.

Terazi burcu kadını nasil sever?

- Terazi burcu kadını merhametli ve yardımsever erkeklerden hoşlanır. - İlişki yaşayacağı insanın karakterli olmasını ister. - Hayatına girecek olan erkeğin açık sözlü olmasını ve her zaman doğruları söylemesini ister. - Dürüstlüğe çok fazla önem verir.

Terazi burcu kadını asik olunca ne yapar?

Terazi burcu kadını aşık olursa hemen anlarsınız çok belli eder asla içinde tutamaz. Bir kere onların aşkları yüzüne yansır hep bir gülümse haliyle etrafta dolanırlar. ... Her zaman adaleti şaşamayan bu özelliği ile burç arasında lider olan terazi kadınları aşık oldukları zaman adalet terazileri şaşar.

Terazi burcu ne tür hediyelerden hoşlanır?

Terazi burcu doğaya oldukça meraklıdır. Doğa yürüyüşleri, doğa ile ilgili olan her şey terazi burcu sevdikleri arasına girer. Bunun yanı sıra terazi burcu sevdikleri arasında lüks bir yaşam da yer alır. Lüks bir hayat sürmeyi seven terazi burcu rahatına ve huzuruna düşkündür.

Terazi burcu neden aldatılır?

Vicdan azabı yaşamaya eğimli olan burcun aldatma sebebi ise; yaşadıkları ilişkiyi yürütmek için her şeyi denedikten sonra başarılı olamadıklarını görüp hayal kırıklığına uğramalarıdır... TERAZİ BURCU NEDEN ALDATIR? Terazi burcu her zaman güzel, bakımlı ve kibardır... Karşısındakinin de öyle olmasını ister...