Vintage ne anlama gelır?

İçindekiler:

  1. Vintage ne anlama gelır?
  2. Retro ve vintage arasındaki fark nedir?
  3. Astroloji de Retro ne demek?
  4. Retro müzik ne demek?
  5. Retro antika ne demek?
  6. Indigo ne anlama gelir?
  7. Indigo karakter ne demek?

Vintage ne anlama gelır?

Vintage "gecmisin modasina ait" anlamına gelen genel bir tanımken; retro geriye doğru anlamına gelen bir ön ektir ve moda dünyasında "geçmişe ait" / "geçmişe ait gibi" anlamlarında kullanılan bir sıfattır.

Retro ve vintage arasındaki fark nedir?

vintage, yani gerçekten eski kıyafetlerden oluşan bir stile retro diyebiliriz. vintage görünümlü yeni ürünler de retrodur, bunlara vintage denemez. ... fakat ürün bazında düşündüğümüzde, vintage gerçekten eski ürünler için; retro ise sadece "eski gibi görünen" yeni ürünler için kullanılır.

Astroloji de Retro ne demek?

Retro "geriye dönüş, geri gitme" anlamlarına gelen bir kelimedir. Astrolojide her gezegenin bir anlamı ve burçlar üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Gezegenlerin gerilemesi, gezegenin temsil ettiği konularda gecikmeler, aksaklıklar ve sorunlar oluşturur.

Retro müzik ne demek?

Retro; kasten yakın geçmişin moda, film, oyun, müzik vb. türeten veya taklit eden tarzdır. ... Müzikler, parıl parıl mavi, mor, kırmızı renkler, ışıklar, senaryo ve senaryonun anlatım tarzı.

Retro antika ne demek?

Bir objenin vintage olabilmesi icin en az 25 yillik olmasi gerekir. ... 1950-1970 oncesinde uretilmis ve fakat 100 yildan genc objeler vintage "retro" olarak adlandiriir, 3.)1970 -92 arasinda uretilen urunleri ise vintage'dir.

Indigo ne anlama gelir?

İndigo'nun kelime anlamı ise 'çivit mavisi'. Kendine özgü davranışları olan İndigo çocuklarla başa çıkmak, onlarda uyum ve dengeyi sağlamak için anne ve babaların hayata bakışlarını ve davranış biçimlerini değiştirmeleri gerekiyor.

Indigo karakter ne demek?

İndigo çocuk, bir Yeni Çağ teorisine göre özel, sıra dışı ve bazen doğaüstü özelliklere veya yeteneklere sahip olduğuna inanılan çocuklar olarak tanımlanıyor. Bu teoriye dayanan düşünce Nancy Ann Tappe tarafından 1970'lerde ortaya çıkarılmış ve Jan Tober ile Lee Carroll tarafından daha da geliştirilmiştir.