Seni nasıl kaydettiklerini gösteren uygulama?

İçindekiler:

  1. Seni nasıl kaydettiklerini gösteren uygulama?
  2. Rehberde nasıl kaydedildiğini gösteren uygulama?
  3. Numaramızın kimde olduğunu nereden öğrenebiliriz?
  4. Başkalarının telefonunda nasıl kayıtlı olduğunu gösteren uygulama?
  5. GetContact yerine hangi program?
  6. WhatsApp durumlari kimler görür?
  7. GetContact WhatsApp Bot nedir?
  8. Google Contacts ne işe yarar?
  9. GetContact etiket nedir?

Seni nasıl kaydettiklerini gösteren uygulama?

GetContact, diğer kişilerin telefon rehberine sizi nasıl kaydettiklerini gösteren bir uygulama. Her kullanıcı uygulamayı kurduğunda, rehber erişimine de aynı zamanda izin veriyor. Numaralara göre de, kullananların nasıl kaydettiğini size gösteriyor.

Rehberde nasıl kaydedildiğini gösteren uygulama?

GetContact, tanıdıklarınızın sizi rehberlerine nasıl kaydettiğini gösteren çok sıra dışı bir uygulama. Bu uygulama, tanıdığınız, tanımadığınız kabaca başkalarının rehberinde nasıl kayıtlı olduğunuzu öğrenmenizi sağlıyor.

Numaramızın kimde olduğunu nereden öğrenebiliriz?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Başkalarının telefonunda nasıl kayıtlı olduğunu gösteren uygulama?

Son zamanlarda epey popüler olan başkasının telefonunda nasıl kayıtlı olduğunuzu görmenizi sağlayan getcontact uygulamasını tanıttık. Telefon numaramı kim nasıl kaydetmiş? Ayrıca bu uygulama numaradan isim sorgulama işlevi de görmektedir.

GetContact yerine hangi program?

Google Dialer temelinde bir çağrı uygulaması. Google'ın çeşitli iletişim hizmetlerine erişim kolaylığı sağlayan bu uygulama, aynı zamanda spam aramalara karşı da kullanıcıları uyarıyor.

WhatsApp durumlari kimler görür?

Durum güncellemeleriniz, ancak telefon numarası telefonunuzun rehberinde kayıtlı olan ve sizin telefon numaranızı kendi rehberine kaydetmiş kişiler tarafından görülebilir. Durum güncellemelerinizi tüm kişilerinizle veya yalnızca belirli kişilerle paylaşmayı seçebilirsiniz.

GetContact WhatsApp Bot nedir?

WhatsApp'ta arkadaşlarınızı gözetleyebileceğiniz ürkütücü uygulama. ... Yeni bir uygulama listenizdeki kişilerin ne sıklıkla uygulamayı kullandığından ne zaman uyuduğuna kadar liste döküyor. GetContact'ın dumanı üstündeyken, “Bir adım ötesi ne olabilir” diye düşünürken internet beklentilerimizi asla boşa çıkarmıyor.

Google Contacts ne işe yarar?

Google Contacts (Google Kişiler) uygulaması Google'ın tüm uygulamalarında iletişimde olduğumuz kişilerin iletişim bilgilerinin bir arada bulunmasını sağlayan oldukça pratik ve ücretsiz bir uygulamadır.

GetContact etiket nedir?

Getcontact, gücünü kullanıcılarının oluşturduğu topluluktan alır. Kullanıcılar etiket ekle özelliği ile birbirlerine etiket ekleyerek diğer üyelerin profilini güçlendirirler. Örneğin bir kullanıcı diğer bir kullanıcıya “Telefon tamircisi” şeklinde bir etiket ekleyebilir.