Rüyada kaz Isirmasi ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyada kaz Isirmasi ne demek?
  2. Rüyada beyaz kaz görmek neye çıkar?
  3. Rüyada siyah kaz görmek ne demek?
  4. Rüyada ördek ısırması ne anlama gelir?
  5. Rüyada kaz görmek neye gelir?
  6. Rüyada beyaz ördek görmek ne anlama gelir?
  7. Rüyada bir sürü kaz görmek ne anlama gelir?
  8. Rüyada kaz sürüsü görmek ne demektir?
  9. Ruyada kaz yumurtası gormek nedir?
  10. Rüyada ördek görmek neye çıkar?
  11. Rüyada kara ördek görmek ne demek?
  12. Rüyada ördek sürüsü görmek ne demek?
  13. Ördek sürüsü görmek ne demek?
  14. Rüyada evde ördek görmek ne anlama gelir?

Rüyada kaz Isirmasi ne demek?

Rüyada kaz ısırması hayırlara delalet eder. Rüya sahibinin, bir kişi sayesinde maddi anlamda ferahlama yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada beyaz kaz görmek neye çıkar?

Bazı tabircilere göre ise rüyada kaz görmek, kadir ve kıymetli, takva ve ibadet sahibi ve iffetli olan birtakım insanlara işarettir. Maddi kazanca işaret eder. Rüyada görülen beyaz figürler, genel olarak bu şekilde yorumlanır. Rüyasında beyaz bir kaz gören kişi, mal sahibi olup zenginleşir.

Rüyada siyah kaz görmek ne demek?

Rüyada kaz görmek mal ve nimet ile tabir olunur. Rüyada kaz güzel ahlaklı, iffetli ve insanlar için hayır dileyen kimselere, evin hanımını ifade eder. ... Bu rüya zevceye, siyah kaz ve ördek ise hizmetçiye delâlet eder.

Rüyada ördek ısırması ne anlama gelir?

Rüyada ördek ısırdığını gören birinin tez zamanda hayırlı bir kısmet bulacağı söylenir. Eğer rüya sahibi evli ise eşiyle arasının her zaman çok iyi olacağı yönünde yorum yapılır. Rüyada ördek sürüsü ısırdığını görmek ise kişinin dertlerini kendi elleriyle def edeceğini gösterir.

Rüyada kaz görmek neye gelir?

Rüyada kaz görmek mal ve nimet ile tabir olunur. Rüyada kaz güzel ahlaklı, iffetli ve insanlar için hayır dileyen kimselere, evin hanımını ifade eder. Bir yerden kaz sesleri işitmek, o bölgede meydana gelecek üzücü gelişmelere delalet eder. Kaz görmek çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kişiler var demektir.

Rüyada beyaz ördek görmek ne anlama gelir?

Rüyada beyaz ördek görmek daha fazla mal ve mülk kazanılacağı anlamına gelir. Ayrıca kişinin aile içerisinde bazı sorunlar yaşayacağı ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü kaz görmek ne anlama gelir?

Sürülerle ördek ve kaz görmek ucuzluk, bereket ve nimete; azını görmek de aileye delalet eder. Sürülerle kaz ve ördek, ucuzluk, bereket ve nimete; azını görmek de aileye alâmettir. Rüyasında bir kaz veya ördek kesip etini yediğini görmek, zevcesi tarafından gelecek mal ve mülke delâlet eder.

Rüyada kaz sürüsü görmek ne demektir?

Rüyada kaz sürüsü görmek, eğer sürüdeki kazların sayısı çok ise, bereket, bolluk olarak yorumlanırken, az sayıdaki kaz aileye işaret eder.

Ruyada kaz yumurtası gormek nedir?

Rüyada kaz yumurtası görmek; rüya sahibinin durumuna göre kimi zaman evlada, itibara, kazançlı mala elde etmeye ve helal olan rızka yorumlanır. Rüya sahibi kişinin makam ve mevki sahibi olacağına, kişinin istek ve arzularının birer birere gerçekleşeceğine tabir olur.

Rüyada ördek görmek neye çıkar?

Rüyada ördek temiz, hayırlı kısmet anlamına gelir. Ördek yakaladığını görmek elinize toplu para geçecek demektir. Vahşi ördekler, bir yerden elinize para geçeceği ve seyahate çıkacağınız anlamına gelir. ... Ördek sayısı çoksa kişi zengin olacak veya mal, mülk sahibi olacak demektir.

Rüyada kara ördek görmek ne demek?

Rüyada siyah kaz ve ördek görmek ise, hizmetçiye işâret eder. Rüyada yabani ördekleri görmek, kara ve denizde ticaretle yolculuk yapan kimselere işârettir. Rüyada evcil ördekleri görmek ise, üzüntüye, hanıma, mülke, hizmetçiye veya bekçilere işârettir.

Rüyada ördek sürüsü görmek ne demek?

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek bolca dünyalık mal ve mülke yorumlanır. Rüyada Ördek eşe, mülke, aileye, ve mutluluğa işarettir. Ördek ele geçecek toplu para demektir. ... Evinizde veya oturduğunuz sokakta çok sayıda ördek toplandığını ve ses çıkardıklarını görmek; o bölgede musibet olacağına delalettir.

Ördek sürüsü görmek ne demek?

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek bolca dünyalık mal ve mülke yorumlanır. Rüyada Ördek eşe, mülke, aileye, ve mutluluğa işarettir. Ördek ele geçecek toplu para demektir. Ördek rüyası zenginliğe ve hayırlı kısmete delalettir.

Rüyada evde ördek görmek ne anlama gelir?

Rüyada ördek görmek, asil ve güzel, mal-mülk sahibesi, şerefli, itibarlı bir kadım temsil eder denmiştir. Rüyada sürülerle ördek görmek, bolluğa, ucuzluğa, nimet ve berekete işaret eder şeklinde yorumlamışlardır. Az sayıda ördek görmek aileye işaretle yorumlanır denmiştir.