Xenical hap ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Xenical hap ne işe yarar?
  2. Thincal orlistat ne için kullanılır?
  3. Thincal ne kadar kullanılmalı?
  4. Glifor nedir zayıflatır mi?

Xenical hap ne işe yarar?

Xenical, sindirim sistemini etkileyen türde bir zayıflama ilacıdır ve uygun hastalarda ve uygun dozda kullanıldığında önemli bir yan etkisi yoktur, bağırsaklarda yağ emilimini azalttığı için ishal, gaz, karında şişkinlik gibi yakınmalar yapabilir. Bu tür durumlarda genellikle ilacın kesilmesi tavsiye edilir.

Thincal orlistat ne için kullanılır?

THİNCAL obezite tedavisinde kullanılan yeni bir ilaçtır. THİNCAL etkin maddesi Orlistat'dır. Mavi kapsüller içerisinde beyaz pellet halinde olan 120 mg Orlistat etkin maddesini içerir. 42 ve 84 kapsül içeren blister ambalajlarda piyasaya sunulmuştur.

Thincal ne kadar kullanılmalı?

OLAĞAN DOZ HER ÖĞÜNDE BİR KAPSÜL OLMAK ÜZERE GÜNDE MG'LIK BİR KAPSÜLDÜR. THİNCAL ÖĞÜNLERDEN HEMEN ÖNCE, ÖĞÜN İLE BİRLİKTE VEYA UNUTULDUĞU TAKTİRDE ÖĞÜNDEN SONRAKİ BİR SAAT İÇİNDE ALINMALIDIR.

Glifor nedir zayıflatır mi?

Glifor zayıflatır mı? Glifor bir diyet hapı değildir. Tip 2 diyabet veya prediyabetiniz varsa ve fazla kiloluysanız doktorunuz diyabeti yönetmenize veya diyabet geliştirme riskinizi azaltmanıza ve kilo vermenize yardımcı olması için Glifor reçete edebilir.