Nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

İçindekiler:

  1. Nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?
  2. Nakdi ücret desteği Temmuz ayında yatacak mı?
  3. Işkur nakdi ücret desteği ne kadar oldu?
  4. Nakdi destek ne zaman ödenecek Temmuz?
  5. Ücretsiz izin ödeneği ne zaman son?
  6. Ücretsiz izin süresi ne kadar uzatıldı?
  7. Haziran ayının nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

Nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödenmektedir. Ödemeler, ilgililerin işverenleri tarafından bildirilen; IBAN/ PTT şube gibi ödeme kanalları aracılığıyla İŞKUR tarafından yapılmaktadır. Ödemeler, ücretsiz iznin verildiği ayı izleyen ayın 8'inden itibaren yapılmaktadır.

Nakdi ücret desteği Temmuz ayında yatacak mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan nakdi ücret desteği, 1 Temmuz 2021 Perşembe normalleşme süreciyle birlikte sona ermiş ve 1 Temmuz tarihine gelindiğinde herhangi bir uzatmaya gidilmemişti. ... Kısa çalışma ve işsizlik ödenekleri 5 Temmuz'da hesaplara yatırılmıştı.

Işkur nakdi ücret desteği ne kadar oldu?

Ücretsiz izne çıkarılan işçilere “nakdi ücret desteği” adı altında günde 39 TL (aylık 1.168 TL) ödendi. Nakdi ücret desteği salgından 9 ay sonra, Ocak 2021'de günde 47 TL (aylık 1.431 TL)'ye yükseltildi. Mart 2021 itibarıyla salgın döneminde toplam 2,5 milyon kişi nakdi ücret desteği aldı.

Nakdi destek ne zaman ödenecek Temmuz?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Haziran ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 Temmuz'dan itibaren yapılmaya başlayacağını bildirdi. Bakan Selçuk, “Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ücretsiz izin ödeneği ne zaman son?

ÜCRETSİZ İZİN SONA ERİYOR Bu noktada sosyal hayattaki yeniliklerle birlikte çalışma düzeninde de bazı değişiklikler yapıldı. Pandemi ile birlikte İş Kanunu'na eklenen geçici onuncu madde ile getirilen fesih yasağı, daha sonra gelişmelere göre uzatılmış ve son tarih olarak da 30 Haziran 2021 açıklanmıştı.

Ücretsiz izin süresi ne kadar uzatıldı?

30.4.2021 tarihli ve 31470 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan 3930 sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla 4857 Sayılı İş Kanunu'nun geçici 10. maddesinin birinci ve ikinci fıkralarında düzenlenmiş olan işten çıkarma kısıtlaması ve ücretsiz izin uygulamasına ilişkin süreler, tarihinden itibaren 30 Haziran 2021 ...

Haziran ayının nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 9 Temmuz'da yapılacağını açıkladı. Bakan Bilgin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Temmuz'da yapacağız.