Ağaç dikme kampanyasına nasıl Katılım?

İçindekiler:

  1. Ağaç dikme kampanyasına nasıl Katılım?
  2. Ağaç dikme kampanyası kaç para?
  3. Geleceğe nefes fidan dikimi ne zaman?
  4. Geleceğe nefes kampanyasına nasıl katılabilirim?
  5. Geleceğe nefes fidan bağışı nasıl yapılır?
  6. Nasıl Fidan sahiplenilir?

Ağaç dikme kampanyasına nasıl Katılım?

Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? : İnternetten üzerinden gelecegenefes.com sitesine girip fidan sahiplen butonuna tıklayın. İsminizi ve mail adresinizi yazıp, fidanınızın nerede dikilmesini istediğinizi seçin. İşlemi tamamladığınızda size aşağıdaki gibi 'Geleceğe Nefes Katılım belgesi' veriliyor.

Ağaç dikme kampanyası kaç para?

FİDAN BAĞIŞI ÜCRETİ NE KADAR? Kampanyaya katılım "www.tema.org.tr" internet adresinden gerçekleşecek. Fidan Birim Bedeli 13 TL (En az 3 adet Fidan Bağışı ile işlem başlatılabilir.)

Geleceğe nefes fidan dikimi ne zaman?

Gelin, 'de fidan bağışlayarak ya da sahiplenerek çocuklarımıza daha yeşil bir dünya bırakma yolunda büyük adımlar atalım. Geleceğe nefes, dünyaya nefes olalım.

Geleceğe nefes kampanyasına nasıl katılabilirim?

Geleceğe Nefes Ol başvurusu gelecegenefes.com adresi üzerinden hangi ilde Fidan sahiplenmek istediğini harita üzerinden seçtikten sonra Ad-Soyad ve mail adresinizi yazdıktan sonra Geleceğe Nefes Ol Kampanyasına katılım sağlama işlemi tamamlanmış oluyor. Aynı zamanda site üzerinden Fidan bağışında bulunulabiliyor.

Geleceğe nefes fidan bağışı nasıl yapılır?

Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na bağışta bulunmak için öncelikle, https://www.ogemvak.org.tr/fidan-bagisi adresine tıklamanız gerekmektedir. Ardından Fidan Bağışı kutucuğunu tıklayarak bulunduğunuz şehri, Fidan adedini ve sertifika talebinizi doldurmanız gerekiyor.

Nasıl Fidan sahiplenilir?

NASIL FİDAN SAHİPLENİLİR? Geleceğe Nefes Ol kampanyasıyla fidan sahiplenmek ücretsiz. Bunun için tek yapmanız gerekense https://gelecegenefes.com/ adresi üzerindeki formu doldurmak. İsim soyad ve mail adresi bilgilerini girdikten sonra fidan sahiplenmek istediğiniz ili seçerek kampanyaya dahil olabilirsiniz.