WPS nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. WPS nasıl açılır?
  2. WPS tuşu nerede?
  3. Wi-Fi den televizyona nasıl bağlanır?
  4. Modem de WPS ne demek?
  5. Modem WPS tuşu nasıl kullanılır?

WPS nasıl açılır?

Wi-Fi ayarlarına girin, 'Gelişmiş Özellikler'i seçin ve ardından 'WPS Butonu'na basın. Bağlantı süreci WPS üzerinden başlayacaktır. Şuna benzer bir ileti belirecektir: Router'ınız üzerinde bulunan Wi-Fi Korumalı Kurulum butonuna basın. Buton, 'WPS' şeklinde veya bir sembolle gösteriliyor olabilir.

WPS tuşu nerede?

WPS destekli modemlerin arka tarafında yer almaktadır. Böylece bir ağa veya cihaza bağlanılması istenildiği zaman modemin arka yüzünde bulunan 8 haneli PIN girilmelidir. Diğer bir yöntem ise WPS düğmesidir. Kullanıcıların modeminde bu düğme yer alıyor ise WPS düğmesine basılmalıdır.

Wi-Fi den televizyona nasıl bağlanır?

Adımlar
  1. HOME düğmesine basın, ardından [Ayarlar] öğesini seçin.
  2. [Ağ] → [Wi-Fi Direct] → [Açık] → [Wi-Fi Direct Ayarları] öğesini seçin.
  3. Wi-Fi Direct cihazıyla TV ekranında görüntülenen TV adını seçin. ...
  4. TV'ye bağlamak için Wi-Fi Direct/Wi-Fi cihazını çalıştırın.
  5. İçeriği Wi-Fi Direct/Wi-Fi cihazından televizyona gönderin.

Modem de WPS ne demek?

WPS, Wi-Fi Protected Setup'ın kısaltmasıdır. Tıpkı şifreli bağlantıda olduğu gibi, kablosuz bağlantı yapabileceğiniz cihazları modeminize bağlayabileceğiniz alternatif bir yöntemdir. Burada önemli detay, WPS'in kullanılabilmesi için modemin WPA veya WPA2 ile şifrelenmiş bir biçimde korunuyor olmasının gerekmesi.

Modem WPS tuşu nasıl kullanılır?

Modeminiz modeline göre bu düğmeye bir kez basmanız veya birkaç saniye basılı tutmanız gerekebilir. Ardından kablosuz ağa bağlanmak istediğiniz bilgisayarınız, telefonunuz ya da tabletinizle istediğiniz ağı seçip şifre girmeden bağlanabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise NFC özelliği sayesinde kullanılıyor.