Hamilelikte çikolata yemek hangi cinsiyet?

İçindekiler:

  1. Hamilelikte çikolata yemek hangi cinsiyet?
  2. Hamileler neden tatlı ister?
  3. Hamileyken çok tatlı yemek bebeğe zarar verir mi?
  4. Hamile kadın tatlı yerse ne olur?
  5. Hamilelikte tatlı ihtiyacı nasıl giderilir?
  6. Gebelik şekerinin bebege zarari nedir?

Hamilelikte çikolata yemek hangi cinsiyet?

Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar. Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

Hamileler neden tatlı ister?

Birçok kadın gebelik sürecinin büyük bir bölümünde tatlı gıdalara aşerir. Bunun sebebi kan şekerinin düşük olması ve vücudun şekere ihtiyaç duymasıdır. Vücut, şekere olan ihtiyacını aşerme yoluyla gösterir ve tatlı şeyler aşerir.

Hamileyken çok tatlı yemek bebeğe zarar verir mi?

Annenin kanında şeker seviyesinin çok yüksek olması doğrudan bebeğe yansır ve bebeğin kan şekerinin yükselmesine neden olur. Bu durumda bebeğin pankreası uyarılır ve daha fazla insülin salgılamaya başlar.

Hamile kadın tatlı yerse ne olur?

Anne adayı gebelikte 'güzelleşirse' bebek erkek olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar. Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse kız bebek, tuzlu şeyler çekerse erkek bebek olacağına delalet eder.

Hamilelikte tatlı ihtiyacı nasıl giderilir?

Meyve tüketmeye çalışın… Canınız tatlı istediğinde taze veya kuru meyveler ile bu ihtiyacınızı bastırabilirsiniz. İş yeri çekmecenizde veya mutfağınızda aşırı kalorili şekerli atıştırmalıklar yerine kuru kayısı, kuru incir, hurma, kuru erik gibi tatlı ama sağlıklı atıştırmalıklara yer açın.

Gebelik şekerinin bebege zarari nedir?

Gebelik diyabeti; bebeklerin anne karnında veya doğum sonrası ani ölümüne, suyunun fazla olmasına, doğum sonrası solunum sıkıntısına, sarılığa, kandaki alyuvar sayısının artmasına, kandaki kalsiyum değerinin düşüklüğüne neden olabilir.