Ziraat Bankası ek hesap açma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası ek hesap açma nasıl yapılır?
  2. KMH faizi günlük mü?
  3. KMH Tahsilat tutarı ne demek?
  4. Kredili Mevduat Hesabı faiz var mı?

Ziraat Bankası ek hesap açma nasıl yapılır?

Ziraat Bankası ek hesap açma işlemi için öncelikle bankaya başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuru işlemi internet şubesi, banka şubesi veya müşteri hizmetleri üzerinden olabilmektedir. Ek hesaplar kredili ürünler oldukları için banka tarafından onaylanması gerekmektedir.

KMH faizi günlük mü?

Eğer KMH faizi için bir gün belirlenmemişse, her ayın son günü olarak hesabınıza yansır ve faiz günlük olarak hesaplanır. Eğer kredili mevduat hesabınızdan para çektikten sonra aynı gün içinde ödemesini gerçekleştirirseniz 1 günlük bir faiz yansıması olur.

KMH Tahsilat tutarı ne demek?

Kredili mevduat hesabı yani KMH, en kısa haliyle açıklamak gerekirse vadesiz mevduat hesabınıza tanımlanmış, acil nakit ihtiyaçlarınızda kullanabileceğiniz bir kredi türüdür. Mevduat hesabınıza tanımlanmış olması nedeniyle ATM kartınız ile 7/24 bankamatiklerden çekebileceğiniz bir çeşit hızlı kredidir.

Kredili Mevduat Hesabı faiz var mı?

Kredili Mevduat Hesabı kullanıldığında sadece kullanım süresi için faiz hesaplanır. Örneğin ayın 10'unda kredi kullandınız. Ayın 15'inde hesabınıza para yatırarak bakiyenizi artıya çevirdiniz. Sadece aradaki süre için faiz ödersiniz (Ayın 10'u dahil olmak üzere 6 gün için).