ITÜ Vakfı kimin?

İçindekiler:

  1. ITÜ Vakfı kimin?
  2. ITÜ Vakfı bursu ne kadar?
  3. ITÜ vakif mi?
  4. Prof Dr Ertuğrul Karaçuha kimdir?
  5. Istanbul Teknik Üniversitesi burslu mu?
  6. ITÜ kime ait?

ITÜ Vakfı kimin?

İTÜ Vakfı'nın ortaklık şeklinde kurduğu veya iştirak ettiği şirketler 3M ARGE A.Ş., İTÜNOVA Teknoloji A.Ş. ve OTAM A.Ş. İTÜ Vakfı'nın başında Rektör Prof. Dr. Mehmet KARACA yer alıyor.

ITÜ Vakfı bursu ne kadar?

Kuruluş yılından bugüne kadar 28 bin civarında öğrenciye burs olanağı yaratılmış, 2018-20-2020 öğretim yılında 880 öğrenciye verilmekte olan burs miktarı 4 milyon TL'yi aşmıştır. Burslar her öğretim yılında 9 ay boyunca verilmekte olup, aylık burs miktarı minimum 400 TL'dir.

ITÜ vakif mi?

İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı, üniversitemizi desteklemek amacıyla kurulmuş öncü bir kuruluş olarak, 36 yıldan bu yana amaçlar doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışmalarla İTÜ'nün bilimsel, sosyal ve kültürel ortamına katkı yapmanın gururunu yaşamaktadır.

Prof Dr Ertuğrul Karaçuha kimdir?

Ertuğrul Karaçuha, 1963 Ankara doğumlu olup evli ve iki çocuk babasıdır. İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu olan; yüksek lisanslarını İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ile İ. ... Şu an ise İTÜ Bilişim Enstitüsünün Başkanlığını yürütmektedir.

Istanbul Teknik Üniversitesi burslu mu?

Burslar: İTÜ Vakfı, en önemli amaçlarından biri olarak İTÜ öğrencilerinden maddi olanakları kısıtlı olanların eğitim giderlerine katkı sağlamak üzere karşılıksız eğitim bursu vermektedir. ... Burslar her öğretim yılında 9 ay boyunca verilmekte olup, aylık burs miktarı minimum 400 TL'dir.

ITÜ kime ait?

İTÜ Vakfı, İstanbul Teknik Üniversitesi'ni desteklemek amacıyla kurulmuş bir vakıf. İTÜ Vakfı, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin daha fazla güçlenmesi ve çağdaş düzeye ulaşması için maddi ve manevi katkılarda bulunmak temel amacıyla tarihinde kuruldu.