GittiGidiyor nerenin malı?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor nerenin malı?
  2. GittiGidiyor Ne Sitesi?
  3. GittiGidiyor SC kodu nerede?
  4. Gitti gidiyorda kaç kişi çalışıyor?
  5. GittiGidiyor Kimin 2020?
  6. GittiGidiyor kim satın aldı?
  7. GittiGidiyor ne kadar satıldı?

GittiGidiyor nerenin malı?

GittiGidiyor web sitesi 2001 yılında kuruldu. Alıcılarla satıcılar arasında yeni ve ikinci el ürün satışları ve açık artırmaları yapan ve bu işlemler için komisyon alan bir e-ticaret sitesidir. Sahibi Amerikan merkezli eBay Inc.'dir.

GittiGidiyor Ne Sitesi?

GittiGidiyor - Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi.

GittiGidiyor SC kodu nerede?

GittiGidiyor Satış kodu nedir? GittiGidiyor satış kodu, her satış işlemi sonunda ''SC'' ile başlayan, sistem tarafından otomatik oluşturulan bir koddur. Bu kod hem sizin hem de alıcının Hesabım sayfasında çıkar.

Gitti gidiyorda kaç kişi çalışıyor?

Satıcılarıyla gerçekleştirdiği “GittiGidiyor Ekonomisi” adlı araştırmanın sonuçlarını paylaşan Kantarcı, “GittiGidiyor'da satış yapan işletmelerde ortalama 6.5 kişi çalışıyor. Buna göre, GittiGidiyor yaklaşık 650 bin kişinin istihdamına katkı sağlıyor.

GittiGidiyor Kimin 2020?

2011 yılından bu yana bir eBay şirketi olan GittiGidiyor, artık tam anlamıyla bir eBay şirketi. Ticaret sicil kayıtlarına göre iLab Ventures'in kalan %7 oranında hissesi de eBay tarafından satın alınmış durumda.

GittiGidiyor kim satın aldı?

eBay 2011 yılında yüzde 93'ünü satın aldığı gittigidiyor'un artık tek sahibi. iLab Ventures'ın yüzde 7 hissesini alarak gitiigidiyor'un tamamına sahip olan eBay, aldığımız duyumlara göre, işlem sonrasında gittigidiyor'un değerlemesini 720 milyon dolara yükseltti.

GittiGidiyor ne kadar satıldı?

ABD'li eBay 2001'de kurulan Gittigidiyor'u 5 ay önce 217 milyon dolara aldı.