Üniversite ek tercih kayıtları nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Üniversite ek tercih kayıtları nasıl yapılır?
  2. Yks ek tercih ne zaman acıklanacak 2021?
  3. Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?
  4. Özel Üniversite kayıtları ne zaman 2021?
  5. Üniversite kaydı ne zaman 2021?

Üniversite ek tercih kayıtları nasıl yapılır?

Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

Yks ek tercih ne zaman acıklanacak 2021?

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 01 Ekim 2021 tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?

Her üniversite kayıt için farklı ek belgeler isteyebiliyor ancak gereken ana evraklar ÖSYM tarafından açıklandı. ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? Üniversite elektronik kayıt işlemlerini 4- tarihleri arasında, okulda kayıt işlemlerini ise 6-10 Eylül'de gerçekleştirecek.

Özel Üniversite kayıtları ne zaman 2021?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih kılavuzunda paylaşılan kayıt bilgilere göre; Üniversiteye kayıt hakkı elde eden öğrencilerin kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihlerinde yapabilecekler.

Üniversite kaydı ne zaman 2021?

YKS sonuçlarına göre bir yükseköğretim kurumuna yerleşen adayların üniversite kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılabilecek.