Falcao Antalya maçında oynayacak mı?

İçindekiler:

  1. Falcao Antalya maçında oynayacak mı?
  2. Falcao Sivas maçında oynayacak mı?
  3. Mostafa Mohamed Antalya maçında oynayacak mı?
  4. Mostafa Mohamed oynayacak mı?
  5. Radamel Falcao Kasımpaşa maçında oynayacak mı?
  6. Mostafa Mohamed nerede?
  7. Gsnin yeni transferleri PSV maçında oynayacak mı?
  8. Mostafa Mohamed nereye gitti?

Falcao Antalya maçında oynayacak mı?

Galatasaray'da 4 futbolcu çeşitli nedenlerle Antalyaspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Henry Onyekuru ve DeAndre Yedlin ile yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktığı için karantinada olan Mustafa Muhammed maçta forma giyemeyecek.

Falcao Sivas maçında oynayacak mı?

Galatasaray'da 5 Ekim Perşembe günü yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Radamel Falcao, Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor karşısında forma giyemeyecek.

Mostafa Mohamed Antalya maçında oynayacak mı?

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Antalyaspor - Galatasaray maçı öncesi sarı kırmzılılardan müjdeli haber geldi. Cimbom, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Antalyaspor maçı kamp kadrosuna Mostafa Mohamed'in de dahil edildiğini açıkladı.

Mostafa Mohamed oynayacak mı?

ŞAMPİYONLAR Ligi 2. ön eleme turunda 21 ve 28 Temmuz'da PSV ile karşılaşacak Galatasaray'a golcüsü Mostafa Mohamed'den sevindirici bir haber geldi. ... Ancak Mısır Futbol Federasyonu'ndan alınan özel izinle Mostafa, PSV'ye karşı forma giyebilecek.

Radamel Falcao Kasımpaşa maçında oynayacak mı?

Son dakika haberi: Galatasaray'da Radamel Falcao Kasımpaşa maçında kadroda olacak.

Mostafa Mohamed nerede?

Mustafa Muhammed Ahmed Abdullah (d. ; Gize), Santrfor mevkisinde oynayan Mısırlı millî futbolcudur. Zamalek'ten kiralık olarak Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Gsnin yeni transferleri PSV maçında oynayacak mı?

Sarı-kırmızılılarda bildirim tarihi geçtiği için yeni transferler Cicaldau, Boey ve Patrick van Aanholt, PSV Eindhoven maçında oynayamayacak ama bir sonraki turda görev yapabilecekler.

Mostafa Mohamed nereye gitti?

A Spor'un haberine göre; transfer çalışmalarına devam eden sarı kırmızılılar, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'i Fransa Ligue 1 ekibi Bordeaux'ya sattı. Galatasaray, Mohamed'in bonservisini 4 milyon dolar karşılığında Zamalek'ten alacak ve ardından oyuncuyu daha yüksek rakama satacak.