LC Waikiki Bayramın 2 günü açık mı?

İçindekiler:

  1. LC Waikiki Bayramın 2 günü açık mı?
  2. Kuyumcular bayramda açık olur mu?
  3. Kuyumcular 24 Temmuz Açık mı?
  4. Civil ne zaman açılıyor?

LC Waikiki Bayramın 2 günü açık mı?

LC Waikiki öğle arası molası vermemektedir. LC Waikiki hafta sonları cumartesi ve pazar günleri de aynı saatler arasında hizmet vermektedir. LC Waikiki ayrıca Ramazan Bayramı ( Şeker Bayramı ), Kurban Bayramı gibi dini bayramların arefe günlerinde saat 10:00 ile 24:00 arasında açık bulunmaktadır.

Kuyumcular bayramda açık olur mu?

Kuyumcular özel işletmeler olduğu için Kurban Bayramı'nda çalışıp çalışmama seçeneği kendilerine kalmış bir durum. Yani resmi tatillerde kuyumcuların kapalı ya da açık olması gibi bir zorunluluk bulunmuyor. Bu nedenle size en yakın kuyumculara giderek açık olduğu takdirde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kuyumcular 24 Temmuz Açık mı?

Kuyumcular Kurban Bayramı boyunca kapalı olacaklar. Kurban Bayramı'nın sona ermesi ile birlikte 24 Temmuz cumartesi günü kuyumcular yeniden hizmet verecekler.

Civil ne zaman açılıyor?

Civil Çocuk Dünyası, şubelerinin çalışma saatleri sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasındadır. Civil şubeleri; hafta sonlarında, resmi tatillerde ve dini bayramlarda da hizmet vermektedir. Civil Çocuk Dünyası müşteri hizmetlerine ulaşmak için 444 12 31 numaralı hattı arayabilir ve talebinizi gerçekleştirebilirsiniz.