Kumral tenliler nasıl makyaj yapmalı?

İçindekiler:

  1. Kumral tenliler nasıl makyaj yapmalı?
  2. Kumrallar hangi renk far kullanmalı?
  3. Kumral saça hangi renk ruj?
  4. Kahverengi saç nasıl makyaj yapılır?
  5. Karamel saç rengi nasıl makyaj yapmalı?
  6. Kızıl saç ne renk makyaj gider?
  7. Siyah saca ne renk makyaj yapilir?
  8. Siyah saça hangi renk ruj gider?
  9. Karamel saç rengi hangi renklerden oluşur?
  10. Bakır saç rengine ne renk makyaj yapılır?

Kumral tenliler nasıl makyaj yapmalı?

Kumrallar için makyaj önerileri
  1. Doğal tonlar sende harika duracak. Açık toprak tonları, mavi ve eflatun gözlerini vurgulayacak. ...
  2. Şeftali ve pembe tonlarında bir göz farı uygulamak hem göz çevresini aydınlatır, hem de tenine uyum sağlar. ...
  3. Kömür siyahı: Kahve ve koyu grilerle ilgili sorun yok.

Kumrallar hangi renk far kullanmalı?

Kahverengimsi ve yeşilimsi farlar kumrallara çok yakışır. Göz farı, akaju veya moka tonlarında bulabileceğiniz gibi kırmızı veya sarı tonlar da içerebilir.

Kumral saça hangi renk ruj?

Kumralsan dudaklarında en iddialı ruj rengi olan kırmızıyı rahatlıkla taşıyabilirsin bunun yanında eflatun, mercan renklerini ve açık olmamak şartıyla pembe tonları da tercih edebilirsin, açık pembe ve çok koyu kırmızıdan ise kaçınmalısın.

Kahverengi saç nasıl makyaj yapılır?

Kahverengi saçlara sahip olan kadınlar ise ten rengi göz farları, siyah, gümüş rengi ve gri farlar ve buğulu göz makyajı tercih etmelidir. Kahverengi saçlar genelde kullandığı her türlü renk tonuyla uyum halindedir. Fondöten seçiminde ise cildiniz ile uyumlu bir renk seçmeniz gerekmektedir.

Karamel saç rengi nasıl makyaj yapmalı?

Doğallığa vurgu yapan karamel saçı tamamlayacak en iyi makyaj kahverengi-kırmızı tonlarda yapılacak makyajdır. Saç renginiz iddialı olmadığı için yüzünüze biraz renk vermeniz, siyah rimel ve eyeliner kullanmanız yerinde olur. Nude makyaj, pastel makyaj malzemeleri yüzünüzü soluk göstereceğinden kaçınmalısınız.

Kızıl saç ne renk makyaj gider?

Kızıl saçların ışıltısını ortaya çıkarmak aydınlık far renklerini kullanmalısın. Işıltılı farlardan kahve, yeşil ve bronz renkleri kızıl saçlarına çok yakışacak.

Siyah saca ne renk makyaj yapilir?

İnce siyah eyeliner ve kırmızı ruj siyah saçı en gösterişli hale getiren kombindir. Son yıllarda çok tercih edilen şeftali tonları da siyah saçta rahatlıkla tercih edilebilir.

Siyah saça hangi renk ruj gider?

Koyu renk saçlı kadınlara kırmızı, mürdüm, fuşya, koyu pembe, bordo gibi koyu renk rujlar çok yakışır. Bu çarpıcı renkler ile her zaman dikkat çekici olurlar.

Karamel saç rengi hangi renklerden oluşur?

«Karamel saç» tek bir rengi ifade etmiyor. Kahve-kızıl ile altın sarısı, sarı ile kumral tonları arasındaki saç renklerini ifade ediyor.

Bakır saç rengine ne renk makyaj yapılır?

Bakır saçlarınla açık renk, şeftali tonlarında fondöten tercih etmelisin. Göz makyajında nude, bakır, altın, toprak gibi saçını tamamlayacak renkleri kullanabileceğin gibi, saçınla kontrast oluşturacak mavi ve yeşilin tonlarını da kullanabilirsin.