Balık burcunda ne var?

İçindekiler:

  1. Balık burcunda ne var?
  2. Balık özellikleri nedir?
  3. Balık burcu kadını özellikleri nedir?
  4. Balık burcu kadını aldatır mı?

Balık burcunda ne var?

Genel olarak uysallığı ile bilinen ve su grubu olan balık burçları 20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğmuş kişilerdir. Balık burcu olan kişiler genel olarak sabırlı, eli açık ve de duyarlı olan insanlardır. Bu kişilerin her daim büyük bir inandırma yetenekleri bulunmaktadır.

Balık özellikleri nedir?

Balıklar (Latince: pisces) poikloterm olan, neredeyse sadece suda yaşayan ve solungaçları ile solunum yapan, soğuk kanlı, yürekleri çift gözlü, çoğunun vücudu pullu, genellikle yumurta ile üreyen omurgalı hayvanlardır. Bazı türler canlı doğurarak ürer (lepistes, kılıçkuyruk, moli vs.).

Balık burcu kadını özellikleri nedir?

Balık burcu kadını genel anlamda duygusal, sezgileri oldukça güçlü, maneviyatı ve iç dünyası kuvvetli, uyumlu ve nazik bir karaktere sahiptir. Balık burcu kadını hayatın kendine özgü var olan düzeninden, kendi etkileşimleri de dahil her zaman derin anlamlar aramakta olan ve derin anlamlar bulan bir kadındır.

Balık burcu kadını aldatır mı?

​​​​​Sonuç olarak balık burçları aşkında aldatmaz, birçok nedenden dolayı aldatmak zorunda kalır veya sevgi peşinde koşarken hatalara düşer.