iPhone tamamen nasıl sıfırlanır?

İçindekiler:

  1. iPhone tamamen nasıl sıfırlanır?
  2. iPhone nasıl sıfırlarım?
  3. iPhone bilgisayar nasıl sıfırlanır?
  4. iPhone resetleme veriler silinir mi?
  5. iPhone güncelleme bilgiler silinir mi?

iPhone tamamen nasıl sıfırlanır?

Ayarlar'a dönüp Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun. [Aygıtımı] Bul'u açtıysanız Apple Kimliğinizi ve parolanızı girmeniz gerekebilir.

iPhone nasıl sıfırlarım?

Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. Apple kimliği parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Apple kimliğinizi kurtarma web sitesine bakın. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.

iPhone bilgisayar nasıl sıfırlanır?

-iPhone'u iTunes açıkken bilgisayara bağlayalım. -Cihazın güç tuşuna, Apple logosunu görene kadar basalım. -Güç tuşundan elimizi çekmeden elma logosu görünür görünmez hemen “Ses Kısma tuşuna” basıyoruz. -10 saniye sonra Güç tuşuna basmayı bırakıyoruz, ancak ses kısma tuşuna en az 5 saniye daha basmaya devam ediyoruz.

iPhone resetleme veriler silinir mi?

Tüm Ayarları Sıfırla: Ağ ayarları, klavye sözlüğü, ana ekran yerleşimi, konum ayarları, gizlilik ayarları ve Apple Pay kartları da dahil olmak üzere tüm ayarlar silinir ve saptanmış değerlerine döndürülür. Hiçbir veri veya ortam silinmez. Ağ Ayarlarını Sıfırla: Tüm ağ ayarları kaldırılır.

iPhone güncelleme bilgiler silinir mi?

Soru : Yeni yazılım yükleyince cihazımdaki bilgiler, uygulamalar, müzikler vs. siliniyor mu ? Cevap : Eğer Update (Güncelle) seçeneği ile yeni versiyonu yüklerseniz cihazınızdan hiç birşey silinmez, işlem tamamlandığında cihazınız hemen kullanılabir durumda olur.