Turkcell hotspot paketleri nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell hotspot paketleri nedir?
  2. Hotspot paketi nasıl iptal edilir?
  3. Turkcell hotspot paketi ne işe yarar?
  4. Süper hotspot paketi nedir?
  5. Hotspot internet nasıl kullanılır?
  6. Turkcell mobil internet paylaşımı ücretli mi?
  7. Turkcell hotspot 4 GB nedir?
  8. Turkcell hotspot 10 GB ne demek?
  9. Hotspot internet ne demek?
  10. Vodafone 50 GB internet paketi ne kadar?
  11. Turkcell wifi 10 GB nasıl kullanılır?

Turkcell hotspot paketleri nedir?

Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Aylık tüm vergiler dahil 49 TL'dir. Faturalı müşterilerimiz, Hotspot 10GB paketini ayda 1 kez kullanabilir ve paket iptal edilmedikçe her ay yenilenir.

Hotspot paketi nasıl iptal edilir?

IPTAL PAYLAS 2GB yazıp 2200'a SMS göndererek paketi iptal edebilirsiniz.

Turkcell hotspot paketi ne işe yarar?

Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Aylık tüm vergiler dahil 49 TL'dir. Faturalı müşterilerimiz, Hotspot 10GB paketini ayda 1 kez kullanabilir ve paket iptal edilmedikçe her ay yenilenir. ...

Süper hotspot paketi nedir?

​Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Süper Hotspot 50 GB paketinden bireysel faturalı ses hattı sahibi aboneler faydalanabilir. Aylık paket fiyatı 195 TL'dir, KDV ve ÖİV dahildir.

Hotspot internet nasıl kullanılır?

Öncelikle cep telefonunuzun 'Ayarlar' menüsüne girerek, 'Kablosuz bağlantı ve ağlar' özelliğini seçin. Devamında 'Bağlantı paylaşımı ve mobil ortak erişim noktası' özelliğini aktif edin. Özelliği onayladıktan sonra android cihazınızda mobil hotspot özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell mobil internet paylaşımı ücretli mi?

itibariyle, Bireysel ve Kurumsal faturalı ses hattı abonelerimiz aylık sadece 9 TL'ye ek hiçbir işlem yapmadan paketlerindeki/tarifelerindeki interneti yurt içindeki diğer cihazlarıyla veya sevdiklerinin cihazlarıyla paylaşabilirler.

Turkcell hotspot 4 GB nedir?

Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Aylık tüm vergiler dahil 29 TL'dir. Faturalı müşterilerimiz, Hotspot 4GB paketini ayda 1 kez kullanabilir ve paket iptal edilmedikçe her ay yenilenir. ...

Turkcell hotspot 10 GB ne demek?

Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Aylık tüm vergiler dahil 49 TL'dir. Faturalı müşterilerimiz, Hotspot 10GB paketini ayda 1 kez kullanabilir ve paket iptal edilmedikçe her ay yenilenir. ...

Hotspot internet ne demek?

Hotspot da kamuya açık yerlerde, wifi aracılığıyla hizmet aldığımız internet sunucusudur. Hotspot bağlantıları kablosuz modem, Router, UTM gibi aracılarla sağlanır. ... Sunulan bu internet bağlantısı radyo frekansları yardımıyla mobil cihazlarda kullanılır.

Vodafone 50 GB internet paketi ne kadar?

Vodafone ek internet paketi 50 GB
Paket AdıFiyatı
Bol Bol 50 GB Paketi111 TL

Turkcell wifi 10 GB nasıl kullanılır?

Turkcell wifi 10 GB internet paketi aylık ve 1 yıl taahhütlü paketlerdir. Turkcell wifi internet paketi 10 GB yıllık abonelik için MOBIL WIFI 10GB yazıp 2200'a SMS gönderebilir. Online İşlemler'den veya 5 532 0000 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak internet paketini kullanmaya başlayabilirsiniz.