Balık burcu kadını neyi sever?

İçindekiler:

  1. Balık burcu kadını neyi sever?
  2. Balık burcu kadınları nasıl olur?
  3. Balık burcu kiminle evlenmeli?
  4. Balık burcu erkeği ne kadar sadıktır?

Balık burcu kadını neyi sever?

Balık burcu kadınları koşulsuz şartsız kendileini sevecek birini aralar. Kendileri gibi duygusal anlayışlı hasas ince bir ruja sahip erkelerden çok etkilenirler. Aşk onlar için çok önemlidir. İlgi görmeyi çok sever ve kendisine ilgi gösteren birine asla hayır diyemezler.

Balık burcu kadınları nasıl olur?

Balık burcu kadını genel anlamda duygusal, sezgileri oldukça güçlü, maneviyatı ve iç dünyası kuvvetli, uyumlu ve nazik bir karaktere sahiptir. ... Mistik konulara var olan ilgisi de bu kadının sezgisel tarafını beslemektedir. Balık burcu kadını özellikleri arasında bir de vefakarlığı ve şefkatli olması vardır.

Balık burcu kiminle evlenmeli?

Su grubunun bir üyesi olarak Balıkların en iyi anlaştığı burçlar arasında Yengeçler bulunur. Tanışmalarında duygusal çekimle birbirlerinden etkilenmeleri kaçınılmazdır. İkisi de romantik insanlar olup karşı tarafın ruhuna hitap eden bir aşk yaşarlar. İlgiden hoşlanan Balıklara, Yengeçler anaç bir ruhla şefkat gösterir.

Balık burcu erkeği ne kadar sadıktır?

Derinden romantik olup yüreğini ve ruhunu bir ilişki içine katar. Güvenini kazandıktan sonra balık burcu erkeği, son derece cömert, sevecen ve sadıktır. Tüm endişelerinizi ve sıkıntılarınızı gidermek ister. Balık burcu erkeği, hayalperest olduğu için fantastik maceralar söz konusu olabilir.