Et beni almak zararlı mı?

İçindekiler:

  1. Et beni almak zararlı mı?
  2. Radyofrekans ile ben aldırmak zararlı mı?
  3. Ben aldırma ameliyatı kaç yaş sınırı?
  4. Et beni nasıl kurtulurum?
  5. Ben aldırmak için hangi doktora gidilir?
  6. Et beni aldırmak ne kadar?

Et beni almak zararlı mı?

Zaman içerisinde koltuk altında, boyunda ve çeşitli yerlerde meydana gelen et benleri insanlara oldukça rahatsızlık veren bir durumdur. Bu tür benlerin sağlık açsından hiçbir tehlikesi yoktur. Ancak et beni koparma işlemi oldukça tehlikelidir. Et benlerinin kansere dönüşme ihtimali çok düşüktür.

Radyofrekans ile ben aldırmak zararlı mı?

Bu uygulamanın hiçbir zararı ve riski bulunmamaktadır. Hastalarımızın en çok sorduğu sorulardan biri de, benin alınmasının kanser riski oluşturup oluşturmadığıdır. Bu sorunun cevabı çok nettir : HAYIR! Tıbben benin alınması kanser riski oluşturmaz ve hastaya hiçbir zarar vermez.

Ben aldırma ameliyatı kaç yaş sınırı?

Hayır, yaş sınırı yoktur. İşlem sırasında hareketsiz ve sakin durabilecek herkes bu uygulamayı yaptırabilir.

Et beni nasıl kurtulurum?

Temizlediğiniz bölgeyi tamamen kuruladıktan sonra kürdan yardımıyla nazikçe kaşıyın. Sonrasında pamuğu elma sirkesine batırıp benin üzerine yara bandıyla yapıştırın. Bu şekilde pamuğu et beninin üzerinde bir gece bekletin. Sabah olunca bandı çıkarın ve bölgeyi ılık su ile durulayın.

Ben aldırmak için hangi doktora gidilir?

Benler zaten insanlar tarafından bilindiğinden ötürü herhangi bir teşhis durumu yoktur, tedaviye gelen kişi direk olarak o beni aldırmak için gelir. Cildiye bölümüne ben için başvurduğunuzda bu bölümde size uygulanacak yöntem krio olarak adlandırılan dondurma yöntemidir.

Et beni aldırmak ne kadar?

Ben aldırma fiyatları: Alınacak benlerin sayısı, büyüklüğü (0,5 cm ve üzeri şeklinde) ve kişinin SGK güvencesi olup olmadığına bağlı olarak 300 TL'den başlayan fiyatlarla yapılmaktadır.