Arı sütü damlası nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Arı sütü damlası nasıl kullanılır?
  2. Arı sütü kremi nasıl kullanılır?
  3. Propolis nasıl kullanılır aç mi tok mu?
  4. Saf arı sütü ne işe yarar?

Arı sütü damlası nasıl kullanılır?

Arı sütü Nasıl kullanılır ( Kullanım Şekilleri ) Tüketim aç karnına yapılmalı ve en az 10 dakika geçmeden üzerine birşey yenilmemelidir. arısütü, bal, çekilmiş keten tohumu gibi öğeleri arzularına göre çeşitli oranlarda karıştırıp kullanabilirler. Günün iki ucunda iki defa kullanımı tavsiye edilmektedir.

Arı sütü kremi nasıl kullanılır?

Arı Sütü Kremi Kullanımı Öncelikle arı sütü kremini kullanacağınız bölgeyi ılık su ile bir kaç dakika yıkayıp iyice temizleyiniz. Yıkayıp temizledikten sonra o bölgeyi bir havlu ile iyice kurutunuz. Daha sonra arı sütü kremini kullanmak istediğiniz bölgeye nazikçe yedirerek sürünüz.

Propolis nasıl kullanılır aç mi tok mu?

veya tok karnına içebilirsiniz. 11 yaş altı çocuklara önerilmez. Propolis sprey: Boğaz enfeksiyonları ve tahrişleri için tavsiye edilmektedir. Propolis sprey doktorunuz tarafından aksi önerilmedikçe günde en fazla 3 defa kullanılmalıdır. Propolis şurup: Öksürük ve ağız içi yaralarında kullanılır.

Saf arı sütü ne işe yarar?

Arı sütünün sağlığa faydaları arasında; kemoterapide yardımın yanı sıra belirli kanser türlerini önleme, kan basıncı düşürme, kısırlığı tedavi etme, kolesterol seviyelerini düşürme, karaciğeri koruma, iltihabı azaltma, sindirim bozukluklarını iyileştirme, erken yaşlanmayı önleme, kilo vermeye yardımcı olmak sayılabilir ...