PUBG Discord nedir?

İçindekiler:

  1. PUBG Discord nedir?
  2. Discord ne ise yarar?
  3. DC uygulaması nedir?
  4. Discord nasıl arama yapılır?
  5. Discord nasıl video atılır?
  6. DC boşta ne demek?
  7. Discord nasıl arka plan değiştirme?
  8. Discord oyun mudur?
  9. Discord partner nedir?
  10. Discordda aktif olduğunu nasıl anlarız?
  11. Discord boşta nasıl yapılır?

PUBG Discord nedir?

Discord, basitçe bahsetmek gerekirse bir sohbet programıdır. Aynı Skype veya TeamSpeak gibi farklı insanlarla internet üzerinden sesli ve yazılı bir şekilde iletişim kurabilmenizi sağlar.

Discord ne ise yarar?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

DC uygulaması nedir?

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilerle iletişim kumanızı sağlayan uygulama tamamen ücretsiz.

Discord nasıl arama yapılır?

Dilediğin grubu açın (veya daha önceki adımları takip edin) ve arama simgesine tıklayarak grupta bulunan herkesi ara. Arkadaşların aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi gidecek ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil oldukları görülecektir.

Discord nasıl video atılır?

Discord'da Videolar Nasıl Gönderilir Videoyu göndermek istediğiniz kanala girin. Discord mesajlaşma çubuğundaki '+' simgesine tıklayın ve göndermek istediğiniz videoyu seçin. Videoyu Discord'a yüklemek için Yükle'yi tıklayın.

DC boşta ne demek?

Ancak Discord'daki Boşta (idle) durumu kullanıcılar tarafından bazen anlaşılamayabiliyor. Discord'da belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman otomatikman Boşta olarak görünüyorsunuz. Bu durum ayarını, oyun oynarken, durum güncellemenize AFK yazmış gibi düşünebilirsiniz.

Discord nasıl arka plan değiştirme?

Discord uygulamasını açın. Ardından kullanıcı adınızın, mikrofon ve ses ayarlarının olduğu dikdörtgen bölgede bulunan ayarlar simgesine tıklayın. Uygulama ayarları listesinin altında bulunan “Görünüm” ayarlarına tıklayın. “Tema” kısmında isteğinize göre koyu ve açık seçeneklerinden birisini seçin.

Discord oyun mudur?

Discord uygulaması oyun içi iletişim programlarından bir tanesidir. Discord uygulamasını kullanarak çevrimiçi oyunlar oynarken arkadaşlarınız ile kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz.

Discord partner nedir?

Partner Programı iyi yönetilen ve etkileşim alan sunucuları, topluluklarına yatırım yapmalarına yardımcı olacak tanınma ve ek araçlarla ödüllendirir. Kabul edilen sunucular, buradan kontrol edebileceğiniz çok sayıda ek özellik ve avantaj alır.

Discordda aktif olduğunu nasıl anlarız?

Nasıl kullanacağım derseniz sol üstteki Discord simgesinin altında çevrimiçi yazar. Oraya tıklayıp kimin ne yapıp yapmadığını görebilirsiniz.

Discord boşta nasıl yapılır?

Çevrimiçi Durumu Değiştirmek
  1. İstemcide bulunan avatarına sağ tıklayarak durumunu değiştirmek oldukça kolay:
  2. Durum seçeceğin menünün açıldığını göreceksin. ...
  3. Çevrimiçi. ...
  4. Normalde, belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman Boşta olarak görünürsün, ancak bunu açılan menüden sende seçebilirsin.
Daha fazla öğe...