Samsung IMEI numarası nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Samsung IMEI numarası nasıl öğrenilir?
  2. Samsung s3 IMEI nerede yazar?
  3. Telefonumun IMEI nosunu nasıl öğrenirim?
  4. Samsung telefon seri numarası nerede yazar?
  5. Samsung ürün seri numarası nedir?
  6. Yolcu beraberinde kaydedilen cihaz kapanır mı?
  7. IMEI kayıtlı cihaz kapanır mı?

Samsung IMEI numarası nasıl öğrenilir?

Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.

Samsung s3 IMEI nerede yazar?

Cihazınızın kutusu üzerinde 15 haneli IMEI numarası yazar. Telefonunuzun faturasından IMEI numarasına ulaşabilirsiniz. Telefonunuzun arka kapağını açıp bataryayı çıkardığınızda bandrol üzerinde IMEI numarası mevcuttur.

Telefonumun IMEI nosunu nasıl öğrenirim?

Günümüz akıllı telefonlarında da eski telefonlarda olduğu gibi *#06# ile öğrenebilirsiniz. IMEI numarası cihazınızın seri numarasıdır. Telefonunuzun IMEI numarasını kimse ile paylaşmamanızda fayda var çünkü son yıllarda yurtdışından getirilen kaçak cihazlar IMEI kopyalama yöntemi ile sahte kayıt altına alınabiliyor.

Samsung telefon seri numarası nerede yazar?

Telefonun arkasına yazıyor veya Ayarlar > Cihaz hakkında > Durum yolunu takip ederek öğrenebilirsiniz.

Samsung ürün seri numarası nedir?

Telefonun arkasına yazıyor veya Ayarlar > Cihaz hakkında > Durum yolunu takip ederek öğrenebilirsiniz.

Yolcu beraberinde kaydedilen cihaz kapanır mı?

Kurum kayıtlarında yer almadığı halde kullanımda olduğu tespit edilen ve siyah listeye eklendiği tarihten itibaren 120 günlük kullanım süresi içinde kayıt altına alınmayan elektronik cihazlar, "kaçak cihaz" olarak görülmeye devam edilecek ve kullanıma kapatılacak.

IMEI kayıtlı cihaz kapanır mı?

Elektronik kimlik bilgisini haiz cihazların (IMEI numarasına sahip) tamamının kayıt altına alınması gerekmektedir. (cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar vs.) ... Belirtilen süre içerisinde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen cihazlar kayıt dışı olmaları sebebiyle iletişime kapatılmaktadır.