Akfil kimin?

İçindekiler:

  1. Akfil kimin?
  2. Derin Mermerci kiminle birlikte?
  3. Mehmet Ata Mermerci nerelidir?
  4. Yosun Mermerci kiminle evli?
  5. Mermerci ailesi ne iş yapar?
  6. Derin Mermerci kimin kızı?
  7. Derin Mermerci nerede oturuyor?
  8. Ender Mermerci Kimdir?
  9. Yosun Mermerci kaç çocuğu var?
  10. Mehmet Germiyanlıgil kim?
  11. Mermerci Ailesi Kimdir?
  12. Elif dürüst kimdir?
  13. Elif Dürüst ne iş yapar?
  14. Elif Dürüst sevgilisi kim?
  15. Acun Şeymanın sevgilisine ne dedi?
  16. Elif Dürüst kiminle?
  17. Elif Dürüst babası kim?
  18. Şeyma Subaşının yeni sevgilisi kim?

Akfil kimin?

Akfil'in sahibi Mermerci ailesi. Aynı zamanda Koç ailesiyle yakın akraba olan Mermerciler, bir dönem Türkiye denim kumaş üretiminde tekel konumundaydı. Akfil, kurucusu Mehmet Ata Mermerci'nin 1993 yılında ölümü sonrası aile içi kavgayla sarsıldı.

Derin Mermerci kiminle birlikte?

Derin Mermerci, tarihinde Doğuş Yayın Grubu'nun eski CEO'su Cem Aydın ile evlendi.

Mehmet Ata Mermerci nerelidir?

MEHMET ATA MERMERCİ Liberal görüşleriyle tanınan işadamı. 1929 yılında Istanbul'da doğdu.

Yosun Mermerci kiminle evli?

Üçüncü kız kardeş Yosun Mermerci ise Lübnan asıllı, Fransız uyruklu Bankacı Oliver Reza'yla evlendi.

Mermerci ailesi ne iş yapar?

Babasının adı Mehmet Ata Mermerci, Annesinin adı Ender Mermerci'dir. Yosun ve Tansa adında iki ablası vardır. Sadullah Sefa ve Ahmet Süha Mermerci adında iki amcası vardır. Babası Mehmet Ata Mermerci Türkiye'nin ilk tekstil kuruluşlarından Akfil Tekstil'in sahibidir.

Derin Mermerci kimin kızı?

(Halil Kalmuk/ Posta) Ender Mermerci'nin en küçük kızı Derin Mermerci altı ay aşk yaşadığı Cem Aydın ile Eylül 2013'te nikah masasına oturmuştu. Temmuz 2015'te ikizleri Lal ve Mina'yı kucaklarına alan çift, sosyetede parmakla gösteriliyordu. Ama boşanma kararı aldılar.

Derin Mermerci nerede oturuyor?

Derin Mermerci Taksim'deki 6 milyon dolarlık evinde kalıyor! Taksim'deki 730 metrekarelik dairesinde eşi, ikizleri ve iki de bakıcıyla yaşayan Derin Mermerci, 'Çocuğum' dediği 5. köpeğini sahiplendi. Mermerci, evlendikten sonra sosyetik güzelin Taksim'deki 6 milyon dolarlık dairesine yerleşti.

Ender Mermerci Kimdir?

mehmet ata mermerci'nin eşi ender mermerci, kızları ise berrak derin, sedef yosun ve tansa mermerci'dir. magazin okuyanlar bu isimleri yakından bilir. (mesela derin mermerci 2000'lerde cem uzan ile birlikte olmuş; 2013 yılında da eski ntv yöneticisi gazeteci cem aydın ile evlenmiştir.)

Yosun Mermerci kaç çocuğu var?

Yosun Reza'nın Alexander Ata (5) ve Allegra Cemile (4) adlarında 2 çocuğu var.

Mehmet Germiyanlıgil kim?

Mehmet Germiyanlıgil, İngiltere'deki Bentley Üniversitesi'nden 1992 senesinde mezun olmuştur. 2006 yılında kurduğu internet sitesi ile gündemde yer almıştır. 2006 yılında eşi Elif Germiyanlıgil ile boşanan Mehmet Germiyanlıgil, bir dönem Derin Mermerci ile adı anılmıştı. Tunuslu model Ben Khalifa ile de aşk yaşamıştı.

Mermerci Ailesi Kimdir?

mehmet ata mermerci'nin eşi ender mermerci, kızları ise berrak derin, sedef yosun ve tansa mermerci'dir. magazin okuyanlar bu isimleri yakından bilir. (mesela derin mermerci 2000'lerde cem uzan ile birlikte olmuş; 2013 yılında da eski ntv yöneticisi gazeteci cem aydın ile evlenmiştir.)

Elif dürüst kimdir?

1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elif Dürüst, iş adamı ve sanayici Ekrem Dürüst'ün kızı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Dürüst, Aralık Derneği başkanlığını yürütüyor.

Elif Dürüst ne iş yapar?

1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elif Dürüst, adamı ve sanayici Ekrem Dürüst'ün kızı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Dürüst, Aralık Derneği başkanlığını yürütüyor.

Elif Dürüst sevgilisi kim?

Bir kız çocuk annesi olan Elif Dürüst, şu sıralar TRT Haber sunucusu Erhan Çelik ile aşk yaşıyor.. seksi Bikinisiyle dikkatleri üzerine çeken Dürüst, kusursuz fiziği ve fit görüntüsüyle hemcinslerini kıskandırdı.

Acun Şeymanın sevgilisine ne dedi?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın evlilik teklifi aldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili ortaya atılan "milyarder değil, dolandırıcı" iddiasına Mısırlı gazeteci Amer Fouad yanıt verdi: Biz böyle milyarder tanımıyoruz.

Elif Dürüst kiminle?

Cemiyet hayatının güzelliği ile dikkati çeken isimlerinden Elif Dürüst, her yaz olduğu gibi bu sene de Bodrum'a damgasını vurdu. Bir kız çocuk annesi olan Elif Dürüst, şu sıralar TRT Haber sunucusu Erhan Çelik ile aşk yaşıyor..

Elif Dürüst babası kim?

1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elif Dürüst, iş adamı ve sanayici Ekrem Dürüst'ün kızı.

Şeyma Subaşının yeni sevgilisi kim?

Acun Ilıcalıe. 2017–2018 Şeyma Subaşı/Eşi