Ispark otopark ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ispark otopark ücretleri ne kadar?
  2. Ispark 1 saat ücretsiz mi?
  3. Ispark ın sahibi kim?
  4. İSPARK günlük ücret ne kadar?
  5. İspark nasıl iptal edilir?
  6. İspark işletmeler müdürü kimdir?
  7. İspark insan kaynakları müdürü kim?
  8. İspark ücretleri ödenmezse ne olur?
  9. İspark otoparkları kaça kadar açık?
  10. İSPARK borcu araç satışına engel mı?
  11. İSPARK borcu satışa engel mı?
  12. İSPARK sağlık çalışanlarına ücretsiz Ne zamana kadar?
  13. İSPARK engelli araç kartı nasıl alınır?
  14. Derya atacan kimdir?

Ispark otopark ücretleri ne kadar?

Gün boyu otopark ücreti 8 TL idi. Kadıköy Rıhtım PTT önü İSPARK ücreti 0-1 saat için 10 TL, 1-2 saat için 12 TL, 2-4 saat için 14 TL, 4-8 saat için 17 TL oldu. Söz konusu otoparkın tam gün ücreti ise 20 TL'ye çıktı.

Ispark 1 saat ücretsiz mi?

İSPARK'a ait yol üstü otoparklarda 0-2 saat, açık ve katlı otoparklarda 0-3 saat, ücretsiz parklanma hakkı verilecektir. Süre aşımı durumunda, ispark standart tarifeleri üzerinden ücretlendirileceksiniz.

Ispark ın sahibi kim?

İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak, 2005 yılında “Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet“ sloganıyla sürücülere kaliteli, güvenli, modern otopark hizmeti sunabilmek için kurulmuştur.

İSPARK günlük ücret ne kadar?

Gün boyu otopark ücreti 8 TL idi. Kadıköy Rıhtım PTT önü İSPARK ücreti 0-1 saat için 10 TL, 1-2 saat için 12 TL, 2-4 saat için 14 TL, 4-8 saat için 17 TL oldu. Söz konusu otoparkın tam gün ücreti ise 20 TL'ye çıktı. Maslak'ta tüm gün park ücreti 17 TL'den 18 TL'ye çıktı.

İspark nasıl iptal edilir?

Plaka iptali için ISPARK IPTAL "PLAKA" yazılarak 7227'ye gönderilebilir. Bir plaka sadece bir müşteri tarafından kaydettirilebilir. Ay içerisinde kullanılmayan haklar ve süreler devredilemez.

İspark işletmeler müdürü kimdir?

Murat ÇAKIR. 1973'te Samsun'da doğan Murat Çakır, orta ve lise eğitimini Samsun Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra, 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi “Yönetici MBA” bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

İspark insan kaynakları müdürü kim?

SERKAN TUNCER - Head Of Human Resources - İSPARK | LinkedIn.

İspark ücretleri ödenmezse ne olur?

Aracınıza yazılmış olan İspark borcunu ödemezseniz ilk olarak sürücüye yasal yollarla ihtar edilmektedir. İhtar geldiğinde borcu yine ödemezse eğer icra takip süreci başlatılır. Bu dönemde ödenmeyen borçlara gecikme faizi de eklenir. Geçmiş dönemlerde ödenmeyen park borçları ruhsat sahibinden temin edilir.

İspark otoparkları kaça kadar açık?

İspark Fatih Otopark Çalışma Saatleri Tablosu
Perşembe08:00-18:00
Cuma08:00-18:00
Cumartesi08:00-18:00
Pazar
3 satır daha

İSPARK borcu araç satışına engel mı?

İstanbul Noterler Odası'nın söz konusu cevabı İSPARK borçlarının aracın devrine engel olmadığını, açıkça ortaya koymuştur."

İSPARK borcu satışa engel mı?

otopark borçlarını ödemeyen aracını satamayacak! araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi.

İSPARK sağlık çalışanlarına ücretsiz Ne zamana kadar?

İstanbul'da görev yapan sağlık çalışanları, toplu ulaşım araçlarını ve İSPARK'ı yıl sonuna kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek. İBB Meclisi, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde, Meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplandı.

İSPARK engelli araç kartı nasıl alınır?

Vatandaşlarımızın hizmetten yararlanabilmesi için resmi internet sitemizdeki https://ispark.istanbul/online-basvuru/ başvuru formunu doldurarak ruhsat bilgilerini sisteme aktarmaları gerekmektedir.

Derya atacan kimdir?

Derya ATACAN - İSPARK İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ 1972 doğumlu, Çorlu Lisesi mezunu olan Derya Atacan, Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden 1997 yılında mezun oldu. 2001-2003 yılları arasında Toronto Ryerson Üniversitesinde Pazarlama Sertifikasyon Programı okudu.