Aslan kadını nasıl biridir?

İçindekiler:

  1. Aslan kadını nasıl biridir?
  2. Aslan burcu kadını en çok hangi burçla anlaşır?
  3. Aslan burcu kadını nelerden hoşlanır?
  4. Aslan burcu hangi burçla iyi anlaşır?

Aslan kadını nasıl biridir?

Cesur, karizmatik ve güçlü aslan burcu kadını, doğuştan liderlik vasfına sahiptir. Daima kendinden emindir, sorumluluk almak ve fark edilmek ister. İlgi çekmeyi iyi bilir ve ilgi odağı olmaktan da çok hoşlanır. Başkalarının saygısını ve hayranlığını kazanmak, aslan kadınını harekete geçiren şeydir.

Aslan burcu kadını en çok hangi burçla anlaşır?

Aslan Burcu Kadını Anlaşabildiği Burçlar Aslan burcu kadınlarının genel olarak anlaştığı 3 tane burç vardır. Bu burçlar koç, ikizler ve yay burçlarıdır. Aslan burcu kadınları öz güvenleri yüksek olan ve iddialı olan koç burçları ile oldukça iyi geçinirler. Bu iki burç arasında inatlaşmalar her daim vardır.

Aslan burcu kadını nelerden hoşlanır?

Aslan burcu kadınlar, kendisini önemseyen ve onu el üstünde tutacak, ona değer verecek, söylediklerine dikkat edecek erkeklerden çok hoşlanırlar. Özellikle de kendisini serbest bırakacak, onu kısıtlamayacak, aşırı kıskanç olmayacak erkekleri severler.

Aslan burcu hangi burçla iyi anlaşır?

"Aslan burçları kendisi gibi ateş grubundan olan Yay ve Koç ile iyi anlaşırlar." Ancak gözlem ve haritalardaki durumlarına bakıldığında, kendisi gibi rekabetçi olan koç burcuyla yaya göre daha az anlaşması olacaktır. Aslan burcunun anlaşmakta zorlanacağı burçlar su grubu burçlarıdır.