Avni Yıldırım boksa ne zaman başladı?

İçindekiler:

  1. Avni Yıldırım boksa ne zaman başladı?
  2. Avni Yıldırım şampiyon oldu mu?
  3. Avni Yıldırım Canelo maçını nasıl izlerim?
  4. Avni Yıldırım kaç yaşında?
  5. Avni Yıldırım maçı ne zaman 2019?
  6. S Sport Plus nasıl izlerim?
  7. Avni Yıldırım kaç galibiyet aldı?
  8. Avni Yıldırım nerede doğdu?
  9. Canelo kaç yenilgisi var?
  10. Avni Yıldırım WBC maçı ne zaman?

Avni Yıldırım boksa ne zaman başladı?

13 yaşındayken yaşadığı mahallenin bakkalı sayesinde boks ile tanışan Avni Yıldırım, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün boks şubesinde boksa başladı. Daha sonra amatör kariyerine Fenerbahçe'de devam etti ve 2013 Akdeniz Oyunları'nda hafif ağır sıklette bronz madalya kazandı.

Avni Yıldırım şampiyon oldu mu?

Miami Hard Rock Stadı'nda düzenlenen organizasyonda dünya şampiyonluğu maçına çıkan Avni Yıldırım, rakibi Canelo Alvarez'e 3. raunt içinde mağlup oldu.

Avni Yıldırım Canelo maçını nasıl izlerim?

Türk profesyonel boks tarihinin en büyük maçında Avni Yıldırım, Canelo'nun korumaya çalışacağı WBA ,WBC ve The Ring Magazine dünya süper orta sıklet kemerlerini kazanmak için ter dökecek. Miami Hard Rock Stadium'da gerçekleştirilecek Canelo vs Avni maçı S Sport Plus üzerinden canlı yayınlanacak.

Avni Yıldırım kaç yaşında?

30 yaşında (5 Ağustos 1991) Avni Yıldırım/Yaş

Avni Yıldırım maçı ne zaman 2019?

CANELO ALVAREZ - AVNİ YILDIRIM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 28 Şubat Pazar günü TSİ 03.00'te start alacak gecenin Avni ile Canelo'yu karşı karşıya getirecek ana maçının ise TSİ 06.00 civarında başlaması bekleniyor. Türk profesyonel boksu açısından büyük öneme sahip gece, S Sport Plus'tan yayımlanacak.

S Sport Plus nasıl izlerim?

SAMSUNG SMART TV'LERDE S SPORT PLUS'I NASIL İZLERİM?
  1. Televizyonunuzun uygulama mağazasını açın.
  2. Arama kısmına S Sport Plus yazın ve gelen sonuçlar arasından S Sport Plus'ı seçin.
  3. S Sport Plus uygulamasının sayfasını gördüğünüzde “Yükle” butonuna basın.

Avni Yıldırım kaç galibiyet aldı?

Dünyanın aktif boksörleri arasında 'en iyisi', 57 profesyonel maçında, 36'sı nakavtla olmak üzere 54 galibiyet almış, Forbes dergisine göre dünyanın en çok kazanan dördüncü sporcusu, WBA – WBC süper orta sıklet kemerlerinin sahibi... Tüm bu unvanlar, henüz 30 yaşındaki efsane Saul “Canelo” Alvarez için kullanılıyor.

Avni Yıldırım nerede doğdu?

Sivas, Türkiye Avni Yıldırım/Doğum yeri

Canelo kaç yenilgisi var?

Dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen 'Canelo' ise 35 milyon dolar alacak. Canelo'nun sadece 1 yenilgisi var! Canelo 57 karşılaşmanın 54'ünü kazanmayı başarırken, bunların 36 tanesinde rakiplerini nakavt ile yere serdi. Sadece 1 yenilgisi var.

Avni Yıldırım WBC maçı ne zaman?

Tüm Türkiye merakla Avni Yıldırım Canelo maçını bekliyor... 28 Şubat Pazar günü Türk boks tarihinin en önemli mücadelerinden birine sahne olacak. Türk boksör Avni Yıldırım ile Meksikalı 'Canelo' lakaplı Saul Alvarez, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında TSİ 06.00'da karşılaşacak.