Yengeç burcu kadını güzel olur mu?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcu kadını güzel olur mu?
  2. Yengeç kadını ne sever?
  3. Yengeç burcu kadını özellikleri ne oldu?
  4. Yengeç burcu kadını hangi erkek burçla anlaşır?

Yengeç burcu kadını güzel olur mu?

Güzel bir yüz hatları vardır. Aynı zamanda yengeç burcu kadını orta boylu ve hoş bir görünüme sahip olur. Ama beslenmelerine dikkat etmezler ise kilo almaya müsait bir vücut yapıları da vardır. Oldukça sevgi dolu olan yengeç burcu kadını oldukça duygusaldır.

Yengeç kadını ne sever?

Yengeç burcu kadınlar, kendisini her zaman özel hissettirecek, değer verecek erkeklerden çok fazla hoşlanırlar. Gözü dışarıda, sürekli değişik mekanlarda takılan erkeklerden hoşlanmaz, sırlarını güvenerek anlatabileceği, yanında mutlu olduğu erkeklerden hoşlanırlar.

Yengeç burcu kadını özellikleri ne oldu?

Yengeç burcu kadınlarının en önemli özellikleri, duygusal ve sakin yapıya sahip olmalarıdır. Yengeç burcu kadınları, anaç ve merhametli duygulara sahiptir. ... Yengeç burcu kadınları, erkeğini benimseyen, yuva kurabilen kadınlardır. Aşkı yüreğinde hisseden yengeç kadınları, kolay bağlanır ve asla bırakamaz.

Yengeç burcu kadını hangi erkek burçla anlaşır?

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlar arasında, Başak, Akrep ve Boğa burçları yer alır. ... Yengeçlerin kendileri ile aynı grupta yer alan Akrep ve Balık burçları ile iyi geçindiği bilinir. Yengeç burcu kadınının duygusal tarafı, mantığına genellikle üstün gelir. Yengeç kadını, yeri geldiği zaman romantiktir.