Doğa Koleji eski sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Doğa Koleji eski sahibi kim?
  2. Doğa Koleji Kimin 2020?
  3. Doğa Koleji kime satıldı?
  4. ITÜ ETA Vakfı kimin?
  5. Selami Gürel Kimdir?

Doğa Koleji eski sahibi kim?

Doğa Koleji'nin eski sahibi olan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti. İnşaat sektöründeki yatırımlarıyla büyüyen ardından 2016 yılında Doğa Koleji'nin satın alarak gündeme gelen Metal Yapı Konut'un kurucusu Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Doğa Koleji Kimin 2020?

DOĞA KOLEJİ'NİN SAHİBİ KİM? Doğa Koleji Metal Yapı'nın sahipleri Ömer Saçaklıoğlu ve Vedat Saçaklıoğlu'na ait.

Doğa Koleji kime satıldı?

Doğa Koleji'ni almak isteyen birçok kurum bulunuyor. Fakat alınan son bilgilere göre İTÜ Vakfı, Doğa Koleji'ni satın aldı. DOĞA KOLEJİ KİMİN? Doğa Koleji Metal Yapı'nın sahipleri Ömer Saçaklıoğlu ve Vedat Saçaklıoğlu'na ait.

ITÜ ETA Vakfı kimin?

İTÜ ETA Vakfı Vakfın kurucu üyeleri Bekoteknik A.Ş., İTÜ, Netaş, Simko A.Ş., Teletaş ve Vestel Elektronik'tir. Vakfın amacı Mikroelektronik ve diğer ileri teknoloji alanlarındaki eğitim, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin güçlenmesine maddi ve manevi destek olmaktır.

Selami Gürel Kimdir?

Selami Gürel Kimdir? 1952 Ankara doğumlu olan Makina Yüksek Mühendisi Selami Gürel, lisans eğitimini 1974 yılında, yüksek lisans eğitimini 1980 yılında ODTÜ Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünde tamamladı. İş yaşamına 1973 yılında Gülermak Ağır San.