Vazelin ne ile yarar?

İçindekiler:

  1. Vazelin ne ile yarar?
  2. Vazelin ayağa sürülür mü?
  3. Vazelin memeye sürülür mü?
  4. Vazelin tırnağa nasıl sürülür?

Vazelin ne ile yarar?

Bir tür nemlendirici olarak kullanılan vazelin deride görülen çatlak ve kırışıklıkların giderilmesini sağlar. - Bilek ve boyun kısmına sürülen vazelin gün boyunca daha kalıcı bir parfüm elde edilmesine yardımcı olur. - Cildin daha parlak görünmesine yardımcı olan vazelin, dudaklar için de iyi gelmektedir.

Vazelin ayağa sürülür mü?

Vazelin, çatlak ayakları iyileştirmek ve daha yumuşak yapmak için en iyi tedavilerden biridir. Geceleri ayağınıza vazelin sürün ve ince panmuklu bir çorap giyin. Sabah uyandığınızda ayaklarınızın yumuşacık olduğunu göreceksiniz. Yoğun nemlendirme özelliği bulunan vazelin, el ve tırnaklarda da işe yarıyor.

Vazelin memeye sürülür mü?

VAZELİN GÖĞÜSLERİ BÜYÜTÜR ? ... Ancak bunun da göğüs büyüklüğü üzerinde bir etkisi olduğuna dair bir kanıt yok. Bir cerrah şöyle ekliyor: "Vazelin yalnızca cildi nemlendirmek için kullanılıyor ve herhangi bir nemlendiriciyle de masaj yapmak bölgeye kan tedarikini artıracak.

Vazelin tırnağa nasıl sürülür?

Mercimek büyüklüğünde ki vazelini alın ve tırnaklarınıza masaj yaparak sürün. Yapılan bu işlem sayesinde tırnaklarınızın çatlamasını önlemiş olursunuz. Hem de güzel ve şık tırnaklara sahip olursunuz.