Yıldız anahtar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Yıldız anahtar ne işe yarar?
  2. Anahtar sembolü ne demek?
  3. Anahtar Emojisi ne anlama gelir?
  4. Kilit ve anahtar Emojisi ne anlama gelir?

Yıldız anahtar ne işe yarar?

Yıldız anahtarlar, somun ya da cıvata başlarını her taraftan kuşatır. Anahtar ağızlarında 6 noktadan ve 12 noktadan kavrayan tipleri mevcuttur. Kare ve altıgen cıvata başlarını döndürmek için kullanılabilir. Avantajı hem kullanıcı hem de teçhizat için en iyi koruma sağlamasıdır.

Anahtar sembolü ne demek?

Mumyaların üzerine konulan ankh sembolü, mumyalananın, ilahlara benzer duruma gelene kadar doğum-ölüm süreçlerinden (reenkarnasyon) defalarca geçeceğini simgeler. Firavunların bu sembolü dudaklarının arasında tutarak, bu nefesin kendilerine Öteki Dünya'da hayat vereceğine inanılırdı.

Anahtar Emojisi ne anlama gelir?

Anahtar emojisi, temel amacı farklı kilit türlerini açmak olan küçük bir eşyanın resmidir (Tıpkı Eski Anahtar emojisi gibi). 🚪 Kapıyı açmak için kullanılan gerçek anahtar anlamına gelebilir. Aynı zamanda, birinin kalbinin kapısını açmak örneğinde olduğu gibi sembolik bir anahtar anlamına gelebilir.

Kilit ve anahtar Emojisi ne anlama gelir?

🔐Anlam: anahtarlı kapalı kilit Aynı zamanda kilit, güvenlik, gizlilik veya güvenli yazılımın ve şifrelenmiş dosyaların korunması anlamına gelir. ... Emoji sembolü 🔐'in anlamı anahtarlı kapalı kilit'dir, anahtarlı kilit, güvenli ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: "⌚ Nesneler" - "🔏 kilit".