Termo Teknik kimin?

İçindekiler:

  1. Termo Teknik kimin?
  2. Termoteknik hangi ülkenin?
  3. Termoteknik kombi hangi markanın yan ürünü?
  4. Termoteknik nedir?
  5. Termoteknik kombi nerede üretiliyor?
  6. Logic kombi nerenin malı?
  7. Termodinamik Kombi Nedir?
  8. Neden Bosch Termoteknik?
  9. Termoteknik Logic 26 35 kaç kw?
  10. Termodinamik Elektrikli kombi ne kadar yakar?
  11. Elektrikli kombi kaç m2 ısıtır?
  12. Kaç metre petek?
  13. Bosch hangi firmanın?

Termo Teknik kimin?

Termo Teknik, 1966 yılında kurulan ısıtma sistemleri markasıdır. 1999 yılında Stelrad Radiators Group (SRG) bünyesine katılarak grubun Türkiye iştiraki olmuştur.

Termoteknik hangi ülkenin?

Yıllardır kullandığınız ısıtma ürünlerinin Termo Teknik markasına sahip olması, kesinlikle tesadüf değil. "1966'da Türkiye'nin lider radyatör üreticisi olarak başladığımız yolculuğumuza, bugün ürünleri dünyanın 50'den fazla ülkesinde kullanılan, ülkemizin en büyük sanayi şirketlerinden biri olarak devam ediyoruz."

Termoteknik kombi hangi markanın yan ürünü?

Termo Teknik, 1999 yılından bu yana dünyanın en büyük radyatör gruplarından Caradon/Stelrad Radiator Group Ltd. iştirakidir.

Termoteknik nedir?

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa'nın lider tedarikçisidir. Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa'nın lider tedarikçisidir. ... Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir.

Termoteknik kombi nerede üretiliyor?

Çorlu'da, 6 üretim bandı ve yaklaşık 50 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi olan Termo Teknik, panel radyatörün yanı sıra yüksek verimli kombi ve kazan serisini de Türk tüketicisine sunuyor. Termo Teknik bu özellikleri ile Türkiye ile Avrupa'nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında bulunuyor.

Logic kombi nerenin malı?

İngiltere'nin Hull kentinde bulunan Ideal Heating fabrikasında Altı Sigma Yönetim Sistemi ile üretilen Termo Teknik tarafından Türkiye'ye getirilen yoğuşmalı (Premix) kombi Logic yüksek performansı, uygun fiyatı ve sağlamlığı ile son kullanıcıdan tam not aldı.

Termodinamik Kombi Nedir?

Termodinamik Elektrikli Kombi 10 kw, 12 kw, 18 kw, 24 kw, 30 kw ve 36 kw olarak altı tipte, elektrik enerjisinin ulaşabildiği her yerde ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılamak amacıyla üretilmektedir. ... Tamamen elektrikle çalışır.

Neden Bosch Termoteknik?

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa'nın lider tedarikçisidir. ... Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

Termoteknik Logic 26 35 kaç kw?

Paylaş: Ürün Özellikleri.

Termodinamik Elektrikli kombi ne kadar yakar?

Elektrikli bir kombi ortalama bir saatte kendi kapasitesinin %20-%50 arası güç tüketir. Bu da 10 kW'lık bir kombinin saatte 2-5 kWh, 30 kW'lık bir kombinin enerji tüketimi ise 6-15 kWh olacaktır.

Elektrikli kombi kaç m2 ısıtır?

EK - 10 Elektrikli kombi, güç kapasitesi itibariyle yaklaşık 60-70 m2 alanı ısıtır.

Kaç metre petek?

Pratik kalorifer petek boyu hesaplama: 1 metre boyunda 60 cm yükseklikte 22 tipi panel radyatör 9-12 m² alan ısıtmaktadır. Bu rakamı pratik petek boyu hesabı yaparken ortalama 10m² alan için 1 metre petek olarak alabiliriz.

Bosch hangi firmanın?

Robert Bosch GmbH (genellikle Bosch olarak kullanılır), Gerlingen, Stuttgart, Almanya merkezli bir elektronik ve mühendislik firmasıdır. Bosch, dünyanın en büyük otomotiv parçası sağlayıcısıdır.